Home » Motorsport » 3 gaver til manden, der elsker oplevelser

3 gaver til manden, der elsker oplevelser

Der er helt sikkert mange kvinder, mødre, kærester og døtre, der vil påstå, at det kan være rigtig svært at finde gaver til mænd. Ofte består ønskelisten af to ting: Strømper og underbukser. Og det er altså lidt kedelige gaver, især hvis det er til en, man holder af og gerne vil forkæle. Så hvad giver du egentlig din kæreste, din far eller din bror, når jul eller fødselsdag nærmer sig? Vi har samlet tre gode bud her.

Le Mans

Le Mans er et af verdens mest kendte løb indenfor motorsport. Det er samtidig det ældste og længste. Løbet varer nemlig i hele 24 timer, og foregår i den franske by, Maine. Det første løb fandt sted i 1923, og lige siden har det været en af årets største sportsbegivenheder blandt mange mænd – og formentlig også en del kvinder. Giver du dit mandlige bekendtskab en billet til at komme ind at se Le Mans, er du garanteret lovprisning og masser af streetcredit de næste mange år.

Vinsmagning

Enhver mand med hang til god vin ville elske en tur til en fransk eller italiensk vingård. Her kan du mæske dig i god mad og fantastiske vine dagen lang, nyde det smukke vejr og suge til dig af kultur og sjove historier og anekdoter om de historierige vingårde. Er budgettet ikke til en tur til udlandet, findes der masser af steder, der holder vinsmagninger herhjemme. En hyggelig oplevelse, I kan dele.

Standup

Standupcomedy er en perfekt gave til manden, der elsker et godt grin. Vi har et hav af gode standupkomikere herhjemme, så det er bare at tage for sig af udvalget. Har du en idé om, hvem hans yndlingskomiker er? Så er en billet til denne komikers show en oplagt gave til næste fødselsdag.