Home » Legetøj » 3 gavetips til barnet, der har alt

3 gavetips til barnet, der har alt

Børn kan være både nemme og svære at købe gave til. De kan blive glad for en banan, men samtidig kan de hade den nye dukke, som du har givet dem. Vi har derfor i denne artikel samlet nogle sikre bud på, hvad der aldrig går helt, når du skal købe ting til børnefødselsdagen.

Dukketøj til barnets dukker og legetøj

Hvis du ikke tør købe dukker til barnet, så anbefaler vi, at du køber dukketøj til de dukker, som barnet allerede i forvejen har. På den måde kan du være sikker på, at du ikke går helt galt i byen, og at du køber noget udstyr til en dukke, som barnet allerede har sagt god for. Det kan spare dig for meget besvær, og barnet vil elske at kunne klæde sin yndlingsdukke på i nyt kluns.

Gavekort til apps

Selvom det for nogle er svært at acceptere, så benytter børn fra disse dage elektronik meget mere, end vi gjorde som børn. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for de lærer rigtig meget herfra. Du kan derfor ramme plet med et gavekort, som kan bruges på diverse elektroniske apps. Hvad end det er tilskud til i forvejen brugt apps eller helt nye apps.

En billet til Legoland

Det er muligt, at du ikke kommer i god jord hos forældrene, hvis du giver én billet til Legoland, men barnet vil helt sikkert elske det og glæde sig. Men du bør nok lige konsultere forældrene først, så du kan være sikker på, at barnet rent faktisk kommer afsted. Ellers dur det ikke.