Home » Militærudstyr » 3 nye ting, du kan lave under corona

3 nye ting, du kan lave under corona

Det er ikke nemt at få lov at leve under corona med alle de ting, som man ikke må – heldigvis findes der stadig enkelte ting, som ikke bryder diverse regler, og som man frit kan gøre. Vi har her samlet et par gode bud på, hvad du kan give dig til, hvis kedsomheden har presset dig op i et hjørne, du skal ud af.

Kom ud i naturen og leg B. S. Christiansen

Naturen er et af de få steder, hvor stadig kan få lov at begå os. Faktisk er det her, der er mindst smittefare, samtidig med at der er længere mellem mennesker. Hvis du eksempelvis vil på overlevelsestur, er din eneste udgift faktisk det udstyr, du skal bruge. Køb eventuelt militærudstyr, som kan klare alle de nødvendige udfordringer.

Puslespil i lange baner

Når puslespil kommer lidt op i sværhedsgrad, kan det faktisk tage rigtig lang tid at lægge. Samtidig er det noget, man kan hygge sig i sin boble med, uden at det behøves at tage overhånd. Man kan faktisk forlade det i tide og utide og vende tilbage til det, når det passer dig. Spil det med dine kære, lyt til noget musik og spis noget slik, mens I hygger jer med puslespil.

Begynd med gaming

Gaming er uden tvivl kommet for at blive, og man bliver aldrig for gammel til det. Naturligvis har man ikke de samme reflekser som ens børn, men det er de færreste spil, som udelukkende handler om reflekser. Samtidig kan du få noget at snakke med dine børn om, som ikke omhandler skole og familie.