Home » Kontor » 3 suveræne investeringer til din virksomhed

3 suveræne investeringer til din virksomhed

Går det over forventning i din virksomhed, og er du klar til at lave nogle investeringer, som du måske ikke helt har defineret endnu? Når man har en virksomhed, skal man bruge penge og investere for at skabe endnu mere fremdrift. Ideelt set vil man gerne gå i 0 ved årets slutning, så man ikke skal betale skat af overskuddet i virksomheden. Vi giver dig her tre måder, hvorpå du kan investere din penge.

Frisk kontoret op

Et godt kontormiljø gavner alle. Medarbejderne får det bedre og kan præstere bedre, hvilket i sidste ende har direkte indvirkning på din økonomi. Godt indeklima betyder også i rigtig mange tilfælde færre sygedage, som er til at måle på. Med planter til kontor kan du gøre noget ved det kedelig og grå, som dominerer dit kontor lige nu.

Få lavet video til virksomheden

En virksomhed bliver meget mere personlig, når der er lavet video med de ansatte fra virksomheden. Det er materiale, som kan bruges i markedsføringen, og det kan være noget cornerstone content til hjemmesiden, som man altid kan vende tilbage til, når man vil præsentere sig selv over for nye kunder. Husk dog underteksterne, hvis du vil bruge det på de sociale medier.

Få gang i annonceringen

Annoncering kan aldrig gå helt galt, og det kan virkelig sætte fart på virksomhedens omsætning, hvis du investerer 50.000 eller 100.000 kroner i markedsføring. Der skal selvfølgelig både sættes penge af til bureauet, som skal hjælpe jer, og selve markedsføringen, hvor man oftest betaler per klik eller visning. Det er en nem måde at øge omsætningen på hurtigt.