Home » Dykning » 3 ting, du bør forberede inden den varme sommerrejse

3 ting, du bør forberede inden den varme sommerrejse

Corona er så småt begyndt at lægge sig, og flere og flere danskere forbereder sig på, at de kan komme ud at rejse til sommer. Nogle af os har måske helt glemt, hvad det indebærer at rejse, og derfor kommer vi i denne artikel med et par gode råd til, hvad du skal huske at forberede, inden du tager til varmere himmelstrøg.

Tag et dykkerkursus hjemmefra

Hvis du skal sydpå, så er der stor chance for, at du kommer ned et sted, hvor det er muligt at finde smukke fisk under en dykketur. Derfor kan du spare både tid og penge ved at tage et dykkerkursus hjemmefra, som kan alt det samme, som det du eventuelt skulle vælge på din rejsedestination. Vær opmærksom på, hvilken type dykning du gerne vil foretage.

Lær de basale fraser

Skal du et sted hen, hvor de måske ikke er så gode til engelsk? Så kan du komme rigtig langt ved at lære de basale fraser på det sprog, de snakker, hvor end du skal hen. På den måde kan du være sikker på, at du ikke får gedehjerne til frokost eller kommer til at spørge om toilettet, når du gerne vil have en is.

Forny passet med det samme

Passet har for de fleste danskere ligget på hylden derhjemme, men nu er det tid til at hive det frem igen. Du bør derfor tjekke op på, om udløbsdatoen nærmer sig, for i så fald skal du bestille nyt pas med det samme. Det kan nemlig godt tage op til 6 uger fra, at du har bestilt det, til det lander i din postkasse.