Home » Stålprodukter » 3 tips: Sådan får du et storkøkken

3 tips: Sådan får du et storkøkken

Har du lige købt en restaurant eller cafe, eller har du gennem længere tid overvejet at gøre noget ved den gamle? Så er du landet det rette sted, for vi vil i denne artikel gøre dig klogere på, hvordan du på optimal vis kan få dig et storkøkken med alt det nødvendige tilbehør og udstyr, så du kan få alle måltiderne ud i tide.

Brug stålreoler

Et storkøkken skal være mere praktisk end æstetisk, og derfor er det essentielt med overflader, som er nemme at tørre af og rengøre, da det afgørende, hvis du vil have succes som restaurant. Ingen gider at spise et sted, hvor der er beskidt. Stålreol til køkken er derfor særdeles praktiske i denne henseende, og samtidig er de relativt billige sammenlignet med mange andre løsninger.

Industriventilation

I et storkøkken har man lidt flere gryder og pander i gang end i det gennemsnitlige huskøkken, og derfor kan du ikke nøjes med normal køkkenventilation, selvom det er billigere. Du skal have fat i en stor industriventilation, så dine ansatte kan trække vejret, mens de står og laver mad. Samtidig undgår du, at dunsten af brændt kød fosser ud i lokalerne, hvor gæsterne sidder.

Smart system til booking

Hvis du har en stor restaurant, skal du have et smart system til både booking og håndtering af ordrer. Jo mere du vokser, jo flere fejl vil der opstå, hvis du kun er afhængig af dine medarbejderes huskeevner. Det er en investering, som uden tvivl vil betale sig selv hjem igennem folk, der spiser sig mætte i god mad og derfor kommer igen.