Home » Hobby » 4 DIY-projekter til hjemmet

4 DIY-projekter til hjemmet

Når det begynder at blive koldt og mørkt udenfor, så begrænser det typisk de mange udendørs aktiviteter, som hører sig til sommeren. Det kan resultere i kedsomhed eller lidt for mange timer med tv og computer. Men der er faktisk rigtig mange hyggelige projekter til hjemmet, som du kan kaste dig over om vinteren. Her får du fire.

1. Strik til hjemmet

Det er blevet populært som aldrig før at hækle og strikke. Du kan lave rigtig mange fine til dit hjem, som giver rigtig meget glæde og personlighed. Det er en god ide, at starte med små projekter såsom en karklud, et viskestykker eller lign. Der findes rigtig mange forskellige opskrifter og kurser online, som du kan hente gratis.

2. Giv dine vaser nyt liv

Har du en vase eller len ysestage derhjemme, som trænger til et friskt pust? Så giv den nyt liv med et gang maling, som kan give spil til din indretning. Alt efter om dine nips er i glad, metal, porcelæn eller andet, så kan du købe passende maling hos din nærmeste hobby butik.

3. Billeder til væggen
Giv dit hjem mere personlighed med hjemmelavede billeder til dine vægge. Du kan enten vælge at male dit helt eget maleri med maling, men du kan også printe et flot gratis motiv ud og ramme ind. Det er helt op til dig og din fantasi.

4. Broder fine mønstre

Hvis du ligger inde med et par kedelige puder eller tæpper, så dekorer dem med smukke broderier. Det giver din indretning et hyggeligt udtryk. Det er ikke specielt svært at brodere, og du kan finde en masse smukke mønstre, som du kan brodere efter online.