Home » Mode » 4 must-haves til herregarderoben

4 must-haves til herregarderoben

Herregarderoben er typisk lidt mere simpel end damegarderoben, men det betyder ikke, at der ikke findes klassikere, som betyder lige så meget for manden, som tøj kan betyde for kvinder. Der er et væld af muligheder for både at være klassisk og moderne, og vi kommer i denne artikel ind på fire genstande, som alle kan være med til at pifte din garderobe op, hvis du da ikke allerede har dem.

Wrangler-bukser

Wrangler er et ikonisk mærke, som primært gør sig i jeans. De sidder utroligt godt, og så har de et klassisk look, der er svært at konkurrere med. Dette er nemlig essensen af cowboybukser. Mange modeller ser en smule slidte ud, men det er nødvendigt for at bevare det tilsigtede look. Kvaliteten er her også noget, man skal bide mærke i. Med Wrangler Texas får man nemlig en enestående holdbarhed, som ikke findes i mange andre tøjmærker nu om dage.

Tuxido til den elegante fest

Hvis du stadig har til gode at lege James Bond for en aften, burde du overveje at hoppe i din Tuxido og gøre det. Tuxido er et pænt navn for et jakkesæt, men enhver mand får på et eller andet tidspunkt brug for et jakkesæt til den ekstra formelle begivenhed. Det er faktisk relativt nemt at finde et jakkesæt i nogenlunde kvalitet til en god pris, og du skal derfor ikke ud og af med 5.000 eller mere. Du kan sagtens få en skræddersyet løsning til meget mindre end det.

Tank top til den trænede

Nuvel – den her kræver lidt af dig, fordi det kræver et helt særligt look at kunne bære en tank top. En tank top er en t-shirt uden ærmer, og den ser sådan ud, fordi man skal kunne se dine muskler. Man kan også være selvironisk og gå rundt i sådan en, men uanset hvad skal man vide, hvad man laver.

Du kan ikke få nok basic t-shirts

Der findes ikke noget så moderne som basic t-shirts, som enhver mand med respekt for sig selv mindst har 5-6 stykker af. Grå, hvid eller sort. Ingen mønstre og ingen farver. Bare god pasform og et simpelt look – det går man altså virkelig aldrig galt i byen med.