Home » Sundhed » 6 stykker frugt om dagen?

6 stykker frugt om dagen?

Det kan måske lyde af meget, og hvordan kan det egentlig lade sig gøre? Det er ofte nemmere at holde den sunde linje, når man gør det sammen med andre. Derfor benytter mange virksomheder sig af ordninger med firmafrugt – det er nemlig den simple vej til en sund arbejdsdag. Med firmafrugt får man nemlig leveret frisk frugt hver uge: det er den simple vej til en god og sund vane.

Hvilken frugtordning passer til jeres behov?

Firmafrugt kan se ud på mange måder, og I kan tilpasse de forskellige frugtordninger, så de passer til jeres ønsker og behov, her ser i nogle af de muligheder, I har.

  • Frugtkurve: Den præsentable løsning, hvor frugten bliver leveret i flotte flettede frugtkurve, der findes i 4 forskellige størrelser. Den indeholder altid den friske frugt og er toppet med sprøde og lækre stenfrie druer. 
  • Frugtkasser: Den praktiske løsning hvor I kan vælge en af standard størrelserne eller få den som styktilpasset frugt. I har her mulighed for at tilføje nogle lækre grønne snacks eller økologiske nødder.
  • Økologi: Den økologiske frugtordning kan fås både i frugtkurv og –kasse. Forskellen er, at I her altid får 100% økologi – og dansk økologi, når sæsonen tillader det. Det er det helt naturlige valg.

Lyst til en ekstra bid?

Har I lyst til en ekstra snack til eftermiddagen, kan I vælge mellem lækre økologiske nødder og tørret frugt. I kan få det i en nøddekurv eller som et tilvalg til jeres frugtordning, der kan gøre den lidt ekstra lækker. Nødder er dog ikke det eneste tillægsprodukt, som I kan vælge imellem. I kan også finde et stort udvalg af udskåret frugt i bægere, friske juices og shakes samt andre sprøde grønne snacks. På deres website kan I se alle mulighederne og let bestille lige den firmafrugtordning, I ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *