Home » Uncategorized » Airtox Sikkerhedssko

Airtox Sikkerhedssko

Det er vigtigt at have de rette sikkerhedssko, når du udfører arbejde, hvor du potentielt kan få noget tungt ned over fødderne, falde eller komme til skade på anden vis.  Airtox sikkerhedssko er et godt valg, hvis du er ude efter sikkerhedssko i høj kvalitet. Airtox sikkerhedssko er lavet af specialfremstillede materialer, som gør, at skoene ikke vejer særlig meget, samtidig med at de er fleksible, har en høj grad af skridfasthed og komfort. Det skal ikke være ubehageligt at have sikkerhedssko på, når du skal arbejde og have dem på i mange timer hver dag. For eksempel bør alle håndværkere være i besiddelse af et par gode sikkerhedssko. 

Airtox sikkerhedssko er kendetegnet ved at være en meget let og sporty sikkerhedssko, så du undgår at få trætte fødder på arbejdsdagen. 

For eksempel er Airtox MA6 den første sikkerhedssko, som har Whitelayer, der er stærkt, let, fleksibelt, åndbart og svedabsorberende. Skoen er ideel til jobs i byggebranchen og ved andet udendørsarbejde. 

SR55 er ligeledes en letvægtssko, men denne sikkerhedssko egner sig godt til jobs i servicebranchen, lagerarbejde osv., som ikke kræver en vandtæt sikkerhedssko. Skoene efterlader ikke sorte striber på gulvet, og de er designet til at ligne almindelige sneakers. 

Se det store udvalg af Airtox sikkerhedssko på www.olholm.dk