Home » Stofstedet » Alt det du skal bruge til dine syprojekter

Alt det du skal bruge til dine syprojekter

Hvis du skal sy, så skal du forbi stofstedet. De har alt det du skal bruge til dine sy- og strikkeprojekter. For blot at nævne nogle få af Stofstedets produkter kan nævnes metervarer, garn & strikkepinde, knapper, lynlåse & motiver, bånd, vinter jersey strik med tern sort camel, strik med tern sort camel, Bomulds poplin i carry med små hvide buer, perlemorsknap i mørk natur, bomuld med kran støvet blå, jacquard strik med snirkel-mønster i mørk army og guld-look, viskose jersey med blomster grå brun turkis, silk Kid Mohair koral-rød, bomuldsjersey med digitalprint i med katte i sort og lyserød… og selvfølgelig en masse andre spændende ting.

Afhængig af dit næste syprojekt skal du vælge det rigtige stof hos stofstedet, og her kan du se hvordan du vælger det bedste stof til tøj.

Bomuld kommer fra bomuldsplanten. Det er billigt, nemt at rengøre og behageligt. Desværre strækker det let og taber den form. Det er også meget modtageligt for pletter, så det er kun til de allerfineste kjoler, der ikke skal bruges til hverdag.

Denim kommer fra bomuldsstof, der er vævet på en sådan måde, at der bliver meget stift og robust. Navnet er afledt af fransk, og refererer til byen “nimes”. Hvis du skal sy et par jeans, skal du vælge denim stof – det holder længe og ser pænt ud selvom det er blevet lidt slidt. Det kan du naturligvis også få hos Stofstedet.

Flannel er let og blød. Perfekt til koldt vejr. Ofte er det lavet af uld, bomuld eller syntetisk fiber. Det kan børstes for at gøre det blødere. Flannel var meget populært i 1990’erne, da unge mennesker gik i skovmandsskjorter, så får du lyst til at sy sådan en, skal du have fat i noget flannel.

Du kan bestille det stof eller garn som du skal bruge over nettet og have det hjemme hos dig på få dage, så længe du bor i Danmark