Home » brugskunst » Antik knager til romantikeren

Antik knager til romantikeren

Mangler du den sidste hånd på værket i entréen eller måske på badeværelset? Har du en romantisk stil eller elsker du den franske landstil? Så kan antik knager være med til at skabe lige præcis den nostalgiske og romantiske stemning, du ønsker, der skal pryde dit hjem. Hos Fru Nips kan du finde smukke antik knager i brun, sort eller hvid. Der er helt klart en antik knage til dig og dit hjem i vores sortiment.

Smukt sortiment af knager

Hos Fru Nips finder du for eksempel en smuk metalknage i antik grå, som vil kunne pynte i det rustikke køkken eller udenfor i gården til diverse ting til ophæng. Man kan for eksempel sætte knager på væggen og binde en snor om genanvendte glas og putte et stearinlys i. På den måde kan du skabe hygge i højere højder med stearinlys, der er ophængt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opnå med antik knager.

Gode priser

Alle skal kunne have råd til brugskunst i god kvalitet. Det er filosofien Hos Fru Nips. Derfor finder du i vores sortiment antik knager til gode priser, så alle kan være med. I vores sortiment finder du blandt andet sorte dobbelt knager, de romantiske spiralformede, hvide knager i metal og den klassisk smukke Brørup knag i hvid. Knager er små ting, men de kan virkelig være med til at forme udtrykket i dit hjem og som sagt, lægge den sidste hånd på værket.

Find din yndlingsknag allerede i dag

Tag et kig i vores sortiment og find lige præcis de antik knager, der passer til dig og din stil. Har du spørgsmål eller andre henvendelser, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.