Home » Brugt B&O » Bang & Olufsen specialister med stor erfaring

Bang & Olufsen specialister med stor erfaring

Søger du kvalificeret rådgivning omkring dit drømme B&O-køb? Eller har du måske længe forestillet dig et B&O produkt stående i den stue, men er i tvivl om, hvorvidt funktionerne lever op til dine forventninger? Ved at hente hjælp hos en autoriseret forhandler af B&O’s nye og ældre produkter har du mulighed for at komme helt til bunds med valget af det rette produkt, der passer til dine behov. Uanset hvad er det vigtigt at huske på, at B&O er ikke kun smukt design, men også solidt håndværk, der giver nogle af de bedste lydoplevelser på markedet.

Få hjælp hos Bremdal Radio

Siden 1978 har Bremdal Radio tilbudt professionel rådgivning med øje for Bang & Olufsens usammenlignelige standart og øje for selv de mindste detaljer. B&O’s sans for stærke lydoplevelser er netop også drivkraften bag Bremdal Radio, der gennem mange årtier har specialiseret sig i B&O’s gennemførte lyd- og billedunivers. Derfor vil du hos forhandleren få kvalificeret rådgivning af passionerede Bang & Olufsen specialister.

Brugt eller nyt B&O?

Karakteristisk for Bang & Olufsens produkter er mærkets ukuelige blik for materialer, der holder mange år frem. Det er netop også den høje levetid, mange associerer B&O’s produkter med. Selvom det udseendemæssige design udgør en stor del af mærkets DNA, er det i høj grad også de eksklusive materialer, der har spillet en stor rolle for Bang & Olufsens vedvarende popularitet. Derfor kan du trygt vælge at købe brugt B&O – til fordelagtige priser – og stadig få et produkt, der holder mange år frem. Det siges endda, at et B&O produkt fra 70’erne holder bedre end nutidens elektronikmærkers produkter. Det skyldes, at man i langt højere grad har valgt at investere i materialer og konstruktioner, der er modstandsdygtige overfor det meste. Selv en flytning med masser af bump på vejen kan en gammel B&O radio eller højtaler snildt stå imod.