Home » hundeseng » Behagelige og kønne hundesenge fra Petlux.dk
Behagelige og kønne hundesenge fra Petlux.dk

Behagelige og kønne hundesenge fra Petlux.dk

Som ejer af enten en hund eller en kat ved du, hvor stor dit kæledyrs hengivenhed overfor dig er. Og du ved også, at du på enhver måde vil ønske at gengælde den i det omfang, det er dig muligt – du har jo selv valgt at tage ansvar for et levende, men umælende væsen. Derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på din hund eller kats behov, også selvom den ikke kan udtrykke dem med ord. Og du bliver nødt til at gå ud fra, at dit kæledyr -i lighed med dig selv – foretrækker en god, solid skål at spise af, kvalitets-udstyr til gåturen, til leg og tiltræning – og et sted at sove, som er komfortabelt, lunt og trygt, når dagen er omme.

 

Hos Petlux.dk kan du gå på opdagelse i et stort univers af luksus tilbehør til hunde og katte. Her finder du blandt andet mad og vand-skåle, som kan tåle daglig brug uden at blive ulækre, og som samtidig sagtens kan gå i opvaskemaskinen uden at sprække. Du finder også liner og seler til hunde, som kan bruges i mange år uden at knække eller sprække i læderet, og som er udført i slidstærke materialer i høj kvalitet. Inden for legetøj til hunde står Petlux.dk også stærkt med en bred selektion af bundsolidt legetøj til hunde, som din hund kan have glæde af i mange år. Ud over det, at samtlige varer i vort produkt sortiment er udvalg t efter deres holdbarhed og dermed ikke skal udskiftes så ofte, sætter vi også en ære i at holde priserne på et niveau, hvor alle kan være med. Vi mener godt, at man kan holde et overkommeligt prisniveau uden at gå på komprimos med kvaliteten.

 

Dette gør sig naturligvis også gældende, når det handler om vort store udvalg af behagelige hundesenge. Hos Petlux.dk finder du udelukkende hundesenge fra anerkendte og velansete producenter, hvis brands alle lever op til den gældende produktstandard. Vore hundesenge, hundepuder, hundepuffer mv kommer primært fra det velrenommerede mærke MiaCara, som er kendt for at producere hundesenge i høj kvalitet. Samtlige hundesenge fra MiaCara er forsynet med vaskbare betræk, alle i smukke farver, som passer ind i ethvert stilfuldt hjem. Visse modeller fås ØkoTex Standrad 100 certificeret elastisk skum madras, som tilpasser sig hundens krop og udgør en perfekt ramme for en god nats søvn.

 

Køb hundesenge hos Petlux.dk og få gratis godbidder med hver ordre!