Home » gardiner » Beskyt dit hjem med en automatisk vinduesmarkise

Beskyt dit hjem med en automatisk vinduesmarkise

Vinduesmarkiser er en fantastisk måde at beskytte dine møbler, gulv eller gulvtæpper mod solens skarpe stråler. Med automatiske vinduesmarkiser kan du også slippe for selv at skulle styre, hvornår de skal køres ud og ind. Vinduesmarkiser er også en god løsning til dig, som gerne vil slippe for solen, men stadig vil kunne kigge ud og ind ad dine vinduer.

Gør hverdagen nemmere

De automatiske vinduesmarkiser kan laves med sol- og vindvogter. Vindvogter funktionen sørger for at rulle markiserne ind, hvis det blæser for kraftigt. På den måde undgår du at dine markiser går i stykker, hvis det pludseligt blæser op, og du ikke er hjemme. Med solvogter funktionen kører dine markiser automatisk ud, så du ikke behøver at gøre det. På den måde kan en sol- og vindvogter gøre hverdagen nemmere for dig. En vinduesmarkise er til for at gøre dit liv lettere og fri for bekymringer om sol, vind og vejr.

En markise til din stil

I vores sortiment finder du vinduesmarkiser syet i smuds- og vandafvisende dralon-stof. Det er hårdført og robust stof, så du kan få glæde af dine markiser i lang tid fremover. Du kan derudover også selv bestemme hvilket mønster og hvilken farve, der passer allerbedst til din stil. Vinduesmarkiserne findes med eller uden den klassiske bølgede og romantiske flæsekant. Skal det være mere over i den moderne lejr, så kan du også finde markiser lavet af let-transparant screen-dug, som skaber et let udtryk.

Find din yndlingsmarkise allerede i dag

Tag et kig i vores brede sortiment og find den markise, der opfylder dine behov og ønsker. Har du brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke at med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.