Home » Billige låse » Billige låse i høj kvalitet fra billigsikring.dk
Billige låse i høj kvalitet fra billigsikring.dk

Billige låse i høj kvalitet fra billigsikring.dk

Hvis du vil sikre dit hjem optimalt imod indbrudstyve og andre uvelkomne gæster, bør du installere et låsesystem af høj kvalitet på samtlige indgangsveje i huset eller lejligheden. Og dette gælder ikke udelukkende hoveddøren og køkkendøren – også vinduer og altandøre kan udgøre potentielle indgange for den drevne indbrudstyv, og derfor bør også disse sikres med låse. Og redskabsskuret i haven, hvor du opbevarer dyrt værktøj og – måske elektriske eller benzindrevne – haveredskaber, som også repræsenterer en vis værdi, bør også forsynes med en stærk lås, lige som kælder- eller loftrummet ikke er udenfor risiko for indbrud.

Billige låse – smarte systemer

Dette betyder ikke, at du skal have et kæmpe nøglebundt med dig, hvor end du går. Moderne låsesystemer kan kodes således, at én om samme nøgle passer til flere låse cylindre, både postkassen, kælderdøren, hoveddøren, køkkendøren, samtlige vindueslåse og hængelåsene på døren til skuret eller loftrummet. Og hvis du synes nøgler er for besværlige og gammeldags, kan du erstatte dit låsesystem med ét, som er baseret på kode, brikker/tokens eller fjernbetjent lås.

Det anbefales, at du anskaffer låse, hvortil der også skal bruges nøgle, kode, brik/token eller fjernbetjening, når døren eller vinduet skal åbnes indefra. På den måde kan indbrudstyvene ikke slippe nemt ud af dit hus med deres bytte, hvis de for eksempel har skaffet sig adgang gennem en knus rude. Det er relativt besværligt at bortskaffe et fladskærms-tv ad dén vej – så du øger din chance for at slippe billigere, hvis du sikrer dine ejendele med dirke- og borebeskyttede låse med indvendig cylinder, indvendig vrider, og gerne så mange stifter som muligt.

Find billige låse hos billigsikring.dk

Hos billigsikring.dk kan du i den online shop gå på opdagelse i et stort og varieret sortiment af billige låse fra anerkendte mærker så som ABUS, Yale, Ruko og DORMA. Billigsikring.dk holder priserne lave og servicen i top – du finder alt fra ”startpakker” med to dørcylindre, en postkasse cylinder, en hængelås, og fem nøgler der passer dertil, til avancerede låsesystemer, hvor du selv kan bestemme din adgangskode. Du kan også købe nøglekasser, hvis du har behov for at opbevare flere nøgler til din ejendom et sted, hvor kun få har adgang til dem, og du finder diverse udstyr til sikring af vinduer og døre samt dørpumper, dørgreb, nøgletilbehør, dørspioner, værdiskabe samt meget andet.

Se det store sortiment af billige låse og andet sikkerhedstilbehør i den online shop på billigsikring.dk.