Home » Adwprds analyse » Bliv gratis klogere på jeres AdWord-annoncering
Adwords analyse

Bliv gratis klogere på jeres AdWord-annoncering

Annonceringen er rykket online. Flere og flere virksomheder har valgt, at den primære del af annoncering skal foregå online. Og online er Google det oplagt sted at placere jeres annoncering. Google er ganske simpelthen danskerne foretrukne søgemaskine og et sted som de fleste dansker hver dage ligger vejen forbi.

Hos Google kan du blandt andet annoncere via det effektive AdWords. Disse er små tekstannoncer, der fremkommer i toppen af siden efter en søgning i Google. Den store fordel ved Google Adwords er, at de kun fremkommer, når der søges efter emner, der er relevante for den pågældende kunde og produkterne. Og som annoncør betaler du kun for klik, der fører til trafik på dit website. Dermed kommer I kun til at betale for trafik, der er relevant for din virksomhed.

Men for at få det optimale ud af jeres annoncer, er det vigtigt at disse er oprettet korrekt og specielt er det vigtigt at der benyttes de rette søgeord ved oprettelsen af annnoncen. Dette kan være svært, hvis man ikke har rutine på området. Men har du ikke dette, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Conversio tilbyder de at lave en gratis og uforpligtende analyse af jeres AdWords. Med en AdWords analyse kan du blive klogere på, hvordan jeres annoncer performer og naturligvis på, hvordan disse kan performe bedre i fremtiden.

I analysen gennemgås både AdWordskampagner og analyticsdata. Ud fra disse påpeges en række konkrete forbedringsmuligheder. Der analyseres både på indkøbspriser, kvalitet og ikke mindst afkast. Der undersøges hvorvidt tracking og konverteringsmål er sat korrekt op. Opsætningen i forhold til målretning og brug af diverse features gennemgås. Der bliver analyseret på konverteringsdata for både betalt og ikke betalt trafik. Men også adfærdsdata på websitet analyseres.

Ud fra dette udarbejdes en rapport, der påpeger konkrete forbedringsmuligheder. Dermed er du godt rustet til at komme videre.