Home » Sundhed » Bring energi til dine medarbejdere med frisk frugt

Bring energi til dine medarbejdere med frisk frugt

Arbejdsdagene i store såvel som små virksomheder er krævende og kan virke lange, som dagen begynder at hælde mod fyraften. Der findes mange gode værktøjer til at motivere og holde energien oppe i løbet af dagen, og den energi kan være det, der adskiller virksomheder fra hinanden.

Hvilke værktøjer skal jeres firma investere i for at skabe trivsel, energi og motivation i hverdagen? Én af de muligheder, som I kan vælge, er en dagligdag med frisk, sæsonpræget frugt. Med en økologisk frugtordning kan jeres medarbejdere hver dag se frem til fornyet energi.

Når I investerer i en frugtordning, investerer I ikke kun i frugt: I investerer i en personlig service, der garanterer høj kvalitet og friskhed.

Spar én sygedag: invester i en økologisk frugtordning

En økologisk frugtordning er en naturlig måde at indføre ekstra sundhed til jeres virksomhed, og denne service tilpasses jeres behov og ønsker, så ingen frugt behøver at gå til spilde.

Jeres tilpassede frugtkurv vil blive leveret af en personlig chauffør hele vejen op til jeres kontor. Chaufføren vil også tage de tomme frugtkurve retur til rengøring og genbrug, så I ikke behøver bekymre jer om jeres tomme kurve. Det er en naturlig service for dem.

Alle frugtordningerne er nøglehulsmærket og baseret på sæson, så I kan smage 100% frisk frugt fra hele verden. En økologisk frugtordning hjælper jer til en sund økonomi, da frugt til en medarbejder i et helt år typisk koster mindre end én enkelt sygedag.

I skal kun bruge penge på den frugt, som jeres virksomhed har brug for. Uanset hvor stort eller småt jeres behov er, vil I opleve fleksibilitet, service og tilpasselighed.

Invester i dine medarbejdere og det virksomhedens fælles helbred allerede i dag. I vil opleve fornyet energi til krop og sjæl og en naturlig, god vane.