Home » Al-lift.com » Brug for kranhjælp eller vakuumløfte- og håndteringsudstyr?
Brug for kranhjælp eller vakuumløfte- og håndteringsudstyr?

Brug for kranhjælp eller vakuumløfte- og håndteringsudstyr?

AL-lift; et velrenommeret og anerkendt firma som drives af Allan Laursen, der har mere end 20 års erfaring med håndterings- og løfteudstyr. I 2012 udvidede han den daværende forretning til at omfatte lifte, og virksomheden er i dag blandt Danmarks førende udbydere af lifte, kraner, og specialudstyr til løfte- og håndteringsopgaver.

Nysgerrig? Tag et kig på al-lift.com, hvor du kan læse mere om virksomhedens ydelser. Eller læs med her.

Produkter til anlægsbyggeri

I anlægsbranchen er der en lang række opgaver, der indebærer tunge løft og last af meget tung materiel. Det er nærmest umuligt ved håndkraft, og skulle det være muligt, så strider det i de fleste tilfælde mod arbejdstilsynets krav mod at løfte så meget og så tungt materiel. Og det er her AL-lift kommer ind i billedet.

AL-lift er leveringsdygtig i kvalitetsmaskiner til anlægsbyggeri, og du finder alt fra batteridrevne vakuumløftere til kraner, der kan løfte op til 30 tons. Virksomhedens viden på området er enorm, og du kan derfor få vejledning til at vælge den maskine, der bedst opfylder dine behov – og som måske kan forenkle arbejdsgange eller processer i din virksomhed.

Produkter til industri

Også i industrien er det nødvendigt med maskineri, der kan hjælpe med de tunge løft, ligesom diverse kransystemer og truckløsninger kan være nødvendige. Og det har AL-lift naturligvis også på programmet. Du finder kransystemer både med el og vakuum, ligesom du finder traverskinnesystemer og el-kædetaljer samt diverse småudstyr.

Brug for gode råd?

Har du brug for rådgivning, inden du investerer i en ny maskine til maskinparken, så kontakt AL-lift med det samme. Der sidder stor ekspertise bag skærmene i Lemvig, og de deler gerne ud af deres viden.

Produkter købt af AL-lift kan leveres i hele landet, ligesom de også forhandler udstyr på verdensplan og distribuerer stort set hvor som helst og når som helst. De fleste lande har et lokalforankret forhandlernet, mens de resterende lande betjenes direkte fra hovedkontoret i Lemvig.