Home » Campingtelte » Campingtelte til fricamping – find dem online

Campingtelte til fricamping – find dem online

Lige siden jeg var spejder som barn, har jeg elsket at campere i det fri. Der var næppe en eneste sommer, hvor jeg tilbragte natten inden døre – jeg havde enten slået et telt op i baghaven, bygget en bivuak af grene og bark fra den nærliggende skov, eller sov slet og ret under åben himmel, hvis temperaturen var til det.

Campingtelte – når du er teltcampist

Nu hvor jeg er blevet voksen og bor i lejlighed, er det ikke så ofte, at jeg sover ude mere. Men når sommerferien står for døren, er én ting sikker: De tre uger skal bruges på at campere med telt. Og det helst i Sverige, hvor jeg ikke behøver at lade mig begrænse til særlige campingpladser. Et godt campingtelt skal helst holde en kraftig kvalitet i såvel selve teltdugen som de syninger, som holder teltet tæt, og i øvrigt holder sammen på det hele. Derfor bør du gå efter et campingtelt i høj kvalitet frem for et billigt campingtelt. Det er ikke sjovt at stå midt i den svenske skov i pjaskøs regnvejr og opdage en flænge i sit campingtelt.

Dernæst bør du sikre dig, at dit telt er let, og ikke fylder så meget i nedpakket tilstand. Du skal jo gerne kunne bære rundt på det i flere timer – og dit telt er ikke det eneste udstyr, du skal have med på din campingtur. Selv hvis du gennemfører turen i bil, er det at foretrække, at dit campingtelt ikke tager alt for meget plads op i bagagerummet. Rejser du alene, er det også vigtigt, at dit campingtelt kan slås op af én person, også i blæsevejr. Du bør vælge et af de moderne telte, som for eksempel de smarte, små Robens campingtelte fra Outwell.

Hos campingtur.nu kan du finde de bedste campingtelte på markedet, til gode priser.