Home » Damebukser » Damebukser

Damebukser

ML Model har eksisteret siden 1987. De har derfor stor erfaring indenfor tøj og tilbehør til kvinder og mænd. Udover tøj og tilbehør så forhandler også andre ting såsom boligartikler.

Hos ML Model har de et stort udvalg af damebukser

De har både jeans og bukser.  ML Model forhandler damebukser i små størrelser og i størrelser indenfor PLUS. De har tøj i størrelserne 34-56. Fordi de netop har tøj i så mange forskellige størrelser, så har de nemlig mulighed for at nå ud til en større kundeskare.

Deres jeans i to forskellige varianter. Af bukser finder du blandt andet lærredsbukser med et mønster af glitter på baglommerne, vinterbukser med for og sommerbukser. Deres bukser fås ofte i flere forskellige farver. Desuden fås nogen af deres bukser også med forskellige benlængder, så det er muligt at finde den længde, der passer til en.

De har bukser til flere forskellige lejligheder. De har jeans, som man både kan bruge på arbejdet men også til begivenheder såsom fødselsdage, og de har bukser, der passer til en dag på arbejdet og andre bukser, der passer til fx fødselsdage osv.

Når man køber for over 500kr. hos ML Model, så er der fri fragt. De har både en webshop og en fysisk butik.