Home » Hus & have » Elektronisk lås til moderne sikring af dit hjem

Elektronisk lås til moderne sikring af dit hjem

De almindelige låse, som de fleste har i hoveddøren, viser sig ofte at være upraktiske i en hektisk hverdag. For hvad gør du, når du er nødt til at tage på arbejde, men skal være hjemme for at lukke håndværkeren ind? Eller når du bliver i tvivl, om du huskede at låse hoveddøren? Hvad gør du, når dit barn har glemt at få sin nøgle med om morgenen? Alle den slags hverdagsirritationer kan du nemt og effektivt slippe for med en elektronisk Yale Doorman lås fra totallaase.dk.

Totallaase.dk tilbyder Yale Doorman, der kan betjenes med enten kode, fjernbetjening eller elektronisk nøglebrik. Samtidig kan du styre din Yale Doorman med en app i din telefon, hvilket for eksempel giver dig mulighed for at tjekke på telefonen, om du huskede at låse døren. Du kan indstille låsen, så håndværkeren kan komme ind i et bestemt tidsrum, og du undgår problemerne med glemte nøgler.

Sikkerhed i top

Det er praktisk at slippe for at have ekstranøgler gemt under måtten eller hos naboen, når du har en elektronisk lås fra Yale Doorman. Men endnu vigtigere er det, at det øger sikkerheden, når du ikke har ekstranøgler liggende. Du behøver heller ikke skifte hele låsen ud, hvis du selv eller et familiemedlem mister en nøglebrik. Den kan nemlig nemt og sikkert slettes, så du er helt sikker på at undgå, at den bliver misbrugt. Når du køber en Yale Doorman lås, er det derfor en investering i bedre sikkerhed.

Men den elektroniske lås er selvfølgelig ikke kun praktisk i private hjem. Det er i høj grad også en fordel for virksomheder, der også ofte vil nyde godt af de mange muligheder i den moderne lås fra totallaase.dk.

Totallaase.dk tilbyder

  • Hurtig og billig fragt. Totallaase.dk tilbyder gode fragtløsninger. De fleste ordrer bliver sendt samme dag, du bestiller, og hvis du køber for mere end 499 kr., får du fragten gratis.
  • Bytteret. Du får 14 dages fuld retur- og bytteret hos totallaase.dk. Retten gælder, fra du har modtaget varen.
  • Kundeservice i top. Du er altid velkommen til at ringe ind og få professionel vejledning om Yale Doorman og virksomhedens andre produkter. Totallaase.dk sætter kunderne højest og har derfor også fem stjerner på Trustpilot. 

Vil du vide mere? Klik ind på totallaase.dk for at læse mere, eller kontakt en medarbejder på telefon: 70 26 80 02 eller e-mail: info@totallaase.dk.