Home » Handicaprejser med kørestol » Eminente handicaprejser gennem Sustravel

Eminente handicaprejser gennem Sustravel

Hvis du ønsker at komme på en rejse, hvor trygheden og professionalismen er i top, så du kan fokusere på at slappe af, så bestil din næste rejse igennem Sustravel. Hos Sustravel tror vi på, at alle skal have ret til en fed ferie. Derfor tilbyder vi handicaprejser til både indland og udland. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte din perfekte ferie.

Handicaprejser til både nord og syd

De lange vintre i Danmark kan hurtigt tære på én, men det kan en tur til Sydens sol hurtigt få rettet op på. Boost humøret med en af vores handicaprejser til smukke Grækenland, hvor du kan opleve historiens vingesus og hoppe fra den ene vidunderlige ø til den anden, eller tag på tur i Italiens fænomenale bakker og romantiske landskab og nyd lækker vin og køl ned med en velsmagende gelato. Ønsker du at komme ud af Europa tilbyder vi også ture til den lækre ø Boniare i Caribien, hvor du kan hygge dig i vaskeægte ø-kultur og dyppe tæerne i krystalblåt vand. Er du derimod mere til den kolde side, så tilbyder vi også skræddersyede handicaprejser til mere sneklædte landskaber, hvor du bor på kvalitetshoteller og kan komme ud og boltre dig i sneen.

Skræddersyede rejser

Der er ikke en opgave for lille eller for stor for Sustravel, så du kan trygt kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få din drømmerejse. Vi er et dybt professionelt firma, som går højt op i tryghed og har gode og nære relationer til alle vores samarbejdspartnere, så vi med garanti kan sende dig og dine kære på en fantastisk rejse. Tag et kig på vores hjemmeside og bliv fristet, og tøv endelig ikke med at kontakte os for mere information.