Home » Køkken » Er det ved at være tid til at skifte de gamle IKEA-tallerkner ud?

Er det ved at være tid til at skifte de gamle IKEA-tallerkner ud?

Eller trænger køkkenet bare snart til lidt nyt og lækkert? Tallerkner er et nemt sted at starte, som kan være med til at sætte stilen for resten af køkkenet. På damborg.dk er der et væld af forskellige tallerkner til borddækningen, og der er noget til enhver pris. Ofte vil man gerne give noget et personligt strejf, så det gælder om at finde lige præcis det stel med de tallerkner, som matcher dit behov, stil og humør.

Find din personlige stil

Når der skal købes nyt til køkkenet, er det nemt at blive overvældet af de mange valg. På damborg.dk får du også de mange valg, men serveret på en overskuelige måde. Du kan også vælge at få sorteret ud i det hele, så du kan finde noget, der matcher din pris. Du kan både finde et klassisk look i flere skønne farver, som for eksempel en varm grå. Der findes også mange gode bud på dybe tallerkner med plads til det hele, så suppen ikke skvulper over. Hvis det skal være mere skævt og anderledes, kan du også vælge at gå med et sort design og måske firkantet. Der skal ikke meget til, før køkkenet føles fornyet, og du måske får endnu mere lyst til at invitere gæster over.

Også noget til de helt små

Hvis I har små børn, og I også synes, at det kunne være sødt med et fint stel til dem, så finder du flere forskellige og sjove varianter. Det kunne for eksempel være cirkussættet med både en tallerken, en dyb skål og en kop i flotte farver og med alfabetet og tal på siderne.

Det gælder om at finde det stel, som netop passer til din stil. Du finder en masse gode tilbud på damborg.dk, så du kan skabe dit personlige look.