Home » Erhvervsrengøring » Få et tilbud på erhvervsrengøring på rengoringsfirma.dk
Få et tilbud på erhvervsrengøring på rengoringsfirma.dk

Få et tilbud på erhvervsrengøring på rengoringsfirma.dk

Har du en butik, en restaurant, en café, en restaurant eller måske en klinik eller salon – så ved du også, hvor meget arbejde, der er forbundet med at være selvstændig erhvervsdrivende, og hvor lidt tid, der er til overs, når man er færdig med alle de opgaver, der ligger i at drive en forretning. Samtidig er du også udmærket klar over, at det er alfa og omega for en god kunde oplevelse, at din butik eller restauration fremstår rengjort og pæn. Ingen har lyst til at købe tøj i en butik, hvor der tydeligvis ikke er blevet støvsuget i flere uger, og ingen har lyst til at få en ansigtsbehandling i en klinik, hvor det flyder med nuller mænd og dørhåndtagene er klistrede. Og for restaurationernes vedkommende kan mangelfuld rengøring og dårlig hygiejne have alvorlige konsekvenser – Fødevarestyrelsen slår hårdt ned på den slags, da reglerne for håndtering og opbevaring af fødevarer fordrer en meget restriktiv hygiejnekontrol.

 

Men hvad gør man så, når eens virksomhed tager al eens tid, og man ikke kan få det til at hænge sammen, hvis man skal rende og svinge støvsugeren og gulvskrubben hver eneste dag? Hvordan skal man få tid til at vaske og polere panorama vinduerne, når der skal laves regnskab og tælles varelager? Vinduer og gulve vil typisk blive nedprioriteret, hvis du selv skal sætte tid af til at renholde dem, også selvom kalk og forurening har sat sine tydelige præg på ruderne, og gulvet er stribet af snavs.

 

P.A Rengøring tilbyder professionel erhvervsrengøring til priser, de fleste kan overkomme. Vi tilpasser vores tilbud til dine og din forretnings behov, og vi har mange års erfaring i at gennemskue, hvad der skal til for at få dine lokaler til at fremstå rene og flotte. Kig forbi rengoringsfirma.dk og få et godt tilbud!