Home » sikringsprodukter » Få ro i maven med en robust hængelås

Få ro i maven med en robust hængelås

Når du investerer i en af de solide og slidstærke hængelåse fra RUKO eller ABUS kan du få ro i maven og med sikkerhed vide, at dine ejendele er låst inde med en pålidelig lås. En RUKO eller ABUS hængelås er en tro ven for livet.

En hængelås til alle behov

Har du brug for at kunne låse dine havemøbler inde over vinteren? Eller skal hynderne sikres i hyndeboksen, når de ikke er i brug? Er det måske loftsrummet, der skal sikres? Eller en skabslåge med forsikrings- og bankpapirerne i? Der kan være mange gode grunde til at investere i en god hængelås, som holder dine ting sikre. RUKO og ABUS hængelåse er kendte for deres robusthed, men også deres alsidighed. Du kan derfor finde dem i flere forskellige størrelser, men også i forskellige bøjlelængder. Har du ikke lyst til at have nøgler på dig til dine forskellige låse, så findes hængelåsene også med kode.

Du er forsikret

Når du køber en RUKO lås, køber du også en forsikring med. Det gør du, da RUKO hængelåse er godkendt af forsikringsselskaber. Skulle uheldet altså være ude, er du sikret at få dine penge tilbage, da du har investeret i et forsikret produkt. Dette er en gave til dig selv, da det sidste man har lyst til at bøvle med efter tyveri, er tovtrækkeri med et forsikringsselskab. Du kan derfor trygt investere i en RUKO hængelås.

Kontakt os og hør mere

Er du nysgerrig på, hvilke hængelåse der passer til lige præcis dine behov? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller har andre henvendelser. Vi har masser af erfaring indenfor sikkerhedsprodukter, så du er garanteret en service samt produkter, som er helt i top.