Home » Fidget spinnere » Fidget spinnere er sjov leg og kan hjælpe på koncentrationen
Fidget spinnere er sjov leg og kan hjælpe på koncentrationen

Fidget spinnere er sjov leg og kan hjælpe på koncentrationen

For dem, der ikke ved det, er fidget spinnere et trekantet stykke legetøj, hvor der er et hul i hvert hjørne. Det gør det muligt at spinne legetøj rundt på en finger eller mellem to fingre. Det er svært at undgå at se fidget spinnere, da de i øjeblikket er alle vegne. Selvom du måske ikke kender navnet, har du derfor højst sandsynligt set dem. 

Hvis du gerne vil købe det sjove legetøj til et barn, du kender, kan det være en god ide for dig, at du ser på siden rcfun.dk. De har et stort udvalg af fidget spinnere. Du kan for eksempel få fidget spinnere i flere forskellige farver. Det gør det nemt at finde en, som dit barn vil kunne lide. Du kan for eksempel få fidget spinnere i blå, rød og grøn, derudover kan du også få fidget spinnere med lys i. Det ser rigtig flot ud, når barnet drejer dem hurtigt rundt. 

Med en fidget spinner kan dit barn lave forskellige tricks med dem. Det handler selvfølgelig først og fremmest om, at dit barn skal lære at køre fidget spinneren på en finger, derefter handler det om at lære at flytte den fra finger til finger, mens den stadig drejer rundt. Det tager noget tid, men det ser også rigtig sejt ud, når dit barn kan det godt. Det er derfor en god mulighed for dit barn for bruge lang tid på at lære det. 

På nettet kan du nemt finde videoer og guides, der viser, hvordan dit barn kan blive god til at bruge en fidget spinner. Du kan derfor nemt hjælpe dit barn med at opøve alle de seje tricks. 

Udover at være et sjovt stykke legetøj er fidget spinnere faktisk også rigtig gode til at øge koncentrationen. Det kan for eksempel være for børn, unge og endda voksne, der har ADHD. Mange med ADHD kan godt lide at sidde og dimse med noget mellem hænderne, når de skal koncentrere sig. Når dit barn sidder med en fidget spinner, vil det altså tage noget af rastløsheden fra barnet. Det gør, at det bedre vil kunne koncentrere sig om det, der sker i skolen. 

Fidget spinnere er selvfølgelig ikke kun for dem, der har ADHD. Det er et godt legetøj for alle børn. Selvom dit barn ikke har ADHD, kan det sagtens være, at han eller hun kan blive mere koncentreret af at bruge en fidget spinner.