Home » Iwao-massagestol.dk » Find avanceret og billig massagestol på Iwao-massagestol.dk
Find avanceret og billig massagestol på Iwao-massagestol.dk

Find avanceret og billig massagestol på Iwao-massagestol.dk

Iwao Massagestole tilbyder billige massagestole i høj kvalitet. Samtlige massagestole, du finder i den online shop på iwao-massagestol.dk, lever op til de strenge krav og standarder omhandlede sikkerhed ved brug. Samtidig gælder det for alle de lækre massagestole, at de – uanset pris – er designet til at give afspændende og dybegående massage, ved hjælp af flere forskelige massage programmer og mange muligheder for indstilling og justering.

Uanset hvor høj du er, hvordan din kropsbygning er eller hvor meget eller lidt, du vejer, vil en Iwao massagestol kunne indstilles præcist til at passe til dig. Og uanset om du foretrækker hård eller blid massage, vil du kunne programmere din Iwao massagestol til at give dig den massage, du har brug for. Skulle du en dag have et område, som trænger til særlig omsorg og opmærksomhed, kan du indstille din massagestol fra Iwao Massagestole til at fokusere på netop dette.

Forskellige modeller af massagestole fra Iwao Massagestole

Iwao massagestole fås i forskellige udformninger og priser – dog alle særdeles prisbillige og af usvigelig høj kvalitet. Ønsker du en prisbillig massagestol, som du har råd til at anskaffe som privat person, kan den lækre og komfortable Iwao Comfort + H massagestol anbefales. Denne stol kommer med den patenterede S-shape curve teknik, kropsscanningsfunktion, 4-rullesystem, arm- og håndmassage, læg- og fodmassage, manuelt justérbar tilbagelæning, magnetterapi og varmefunktion. Fodstøtten tilpasser sig din benlængde, og fodstøtte og ryglæn kan indstilles både synkront og uafhængigt af hinanden. En rigtig god all round massagestol, som du har råd til, og som kan tilpasses dine individuelle behov.

Leder du efter en massagestol, som skal bruges af flere forskellige mennesker – for eksempel i din private praksis eller klinik – kan du vælge den super luksuriøse 4D massagestol Iwao Sensai 4D, som sikrer dig maksimal fleksibilitet og den højeste ydeevne. Se hele udvalget på iwao-massagestol.dk