Home » Uncategorized » Find det nødvendige kvalitetsudstyr til baren til gode priser

Find det nødvendige kvalitetsudstyr til baren til gode priser

Er du på jagt efter barudstyr til hjemmebaren eller en professionel bar? Priserne på barudstyr afhænger af design, mærke og kvalitet, men hvis du leder online, er det bestemt muligt at finde barudstyr eller det første barsæt til rimelige priser. Når du har det rigtige barudstyr, kan du lave et utal at lækre, velsmagende cocktails og drinks.

Shaken or Stirred

Det grundlæggende udstyr, som du anbefales at anskaffe dig, kan du enten købe som et sæt i en pakke, hvilket du som regel kan spare penge på, eller du kan købe delene enkeltvis. Der findes mange shakere i forskellige designs til forskellige priser. En Cocktail Shaker er den traditionelle shaker, som fås i mange modeller, og som de fleste professionelle barer har. Med Boston Shakeren får du en kvalitets-shaker, som består af en shakerbund og et shakerglas hvor du kan se drinken blive shaket, mens det foregår. Du har også brug for en strainer, som bruges til at holde isterninger og frugtrester tilbage i shakeren, så de ikke løber med over i serveringsglasset. Du har også brug for en barske, så du kan røre rundt i den drink, du er ved at lave, og på den måde afkøle den, og dermed behøver du ikke at shake den.

Kølig champagne og lækre drinks med knust is

Det er lækkert at kunne servere boblende, kølig champagne fra champagnekøleren for dine gæster, og de fås i forskellige størrelser, alt efter om de skal rumme en eller flere champagneflasker. Nogle typer af champagnekølere kan desuden anvendes som isspande. En jigger er et måleredskab, som kan måle 1-5 cl. Den er nødvendigt at have i baren, når der skal måles den mængde alkohol af, som skal i den cocktail eller drink, du er i gang med at lave. Du kan købe tilhørende skænkepropper, så du ikke rammer ved siden af, når du skal hælde alkohol op i jiggeren. Med en citruspresser kan du anvende lækker friskpresset citronsaft eller limesaft i dine drinks. Når du bruger en citruspresser, kan du nemt presse saften direkte ned i shakeren eller glasset. En isknuser er det redskab, du anvender, når du skal bruge knust is, og de fås både som manuelle, hvilket er udmærket i en hjemmebar, og som elektriske modeller, hvilket de flest professionelle barer har. Vil du f.eks. lave Mojitos skal du bruge masser af knust is, og du skal også bruge mynte, og så er det praktisk at have en morter, som du kan anvende til at udvinde smag fra f.eks. mynte og lime.

Gode tilbud på barudstyr

Drinkworld.dk er en af de største forhandlere af billigt barudstyr i Norden, og her kan både private og professionelle købe barudstyr i alle de kendte kvalitetsmærker. Her er det nemt at blive inspireret til at købe dit første barsæt eller investere i mere barudstyr end det, du allerede har derhjemme eller i din professionelle bar. Du finder barudstyr i rustfrit stål i allerbedste kvalitet. Der findes mange gode tilbud i webshoppen, og derudover tilbyder Drinkworld prisgaranti, så du altid kan være sikker på at få din vare til den bedste pris. Går du på opdagelse i det store sortiment hos Drinkworld.dk. kan du med garanti finde barudstyr, som passer til dine behov og ønsker.