Home » Uncategorized » Find festlige dekorationsartikler og salgsfremmere hos Brøndsholm

Find festlige dekorationsartikler og salgsfremmere hos Brøndsholm

Som butiksejer ved du, at den rigtige opstilling af varer og dekoration i butiksvinduet har stor betydning for salget. Har du en lille butik, er det vigtigt at adskille sig fra konkurrenterne med en individuel dekoration for at øge synligheden og tiltrække kunderne. For store butikskæder og varehuse er det derimod vigtigt med et overordnet koncept, som fanger kundernes opmærksomhed. Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af fest- og dekorationsartikler og salgsfremmere til små butikker, butikskæder, varehuse, institutioner og privatpersoner. I sortimentet kan du vælge mellem mange slags skilte og streamers, dekorationsmaterialer til f.eks. højtider og temafester samt julebelysning. Brøndsholm skaffer gerne varer hjem til dig, hvis du søger noget specielt, som de ikke har på deres omfattende lager.

Dekorationsartikler til højtider

I webshoppen hos Brøndsholm kan du vælge mellem mange dekorationsartikler til forskellige højtider. For nemhedens skyld er produkterne inddelt i kategorierne Jul, Nytår, Påske, Halloween og Valentine på hjemmesiden. Det store udvalg af julepynt omfatter blandt andet julekugler, julehjerter, kunstige juletræer, granranker og granguirlander. Der er også et stort udvalg af julebelysning til erhverv og private, f.eks. lyskæder, istappelys og lysgardiner, som kan hænges op på huse, træer og buske. Skab en fantastisk påskestemning med påskeæg, påskekyllinger og påskeliljer, og vælg mellem små og store modeller, alt efter om du skal udsmykke dit private hjem eller din butik. Find spindelvæv, edderkopper, knogler, flagermus, heksehatte, heksekoste og andre skræmmende rekvisitter til Halloween-festen. I forbindelse med Valentinsdag er der mange butikker og restauranter, som markerer dagen med en romantisk udsmykning, og hos Brøndsholm finder I et stort udvalg af rosehoveder, rosenblade og hjerter.  

Festartikler til temafester

Vil du gerne holde en temafest eller lave en udstilling i din butik, så kan du hente inspiration ved at kigge på Brøndsholms hjemmeside. De har et stort udvalg af festartikler til temafester og temaudstillinger i deres sortiment. Vil du gerne fremhæve, at kunderne kan finde lækker vin i din butik, så kan du anvende rekvisitter som eksempelvis vindrueklasser, vinkasser, vintønder eller vinglas med udfyldning af hærdet glas og dermed skabe en god atmosfære. Vil du gerne fejre Oktoberfest privat eller have en vinduesudstilling, så finder du eksempelvis ølkrus, saltkringler, tyrolerhatte, bannere og flagranker i webshoppen. Hawaii-fester er populære, og du kan pynte op med kunstige palmer, palmeblade, papegøjer og tilbyde gæsterne Hawaii-skørt og Hawaii-krans, og så skal det nok blive en farverig og sjov fest.  

Få dekoratørhjælp til din butik eller salgsevent

Har du brug for inspiration og hjælp til dekoration og indretning af din butik, så tilbyder Brøndsholm at hjælpe med at finde det rette udtryk til din forretning. Du kan også få hjælp til større eller mindre salgsevents eller temafester. Du er altid velkommen til at ringe til Brøndsholm og få et uforpligtende tilbud.