Home » Barksnbones.dk » Find hundemad og hundeudstyr til det gode hundeliv hos Barksnbones.dk
Find hundemad og hundeudstyr til det gode hundeliv hos Barksnbones.dk

Find hundemad og hundeudstyr til det gode hundeliv hos Barksnbones.dk

Barks n Bones er en online shop,som forhandler alt i hundefoder, hundegodbidder, samt diverse hundelegetøj, udstyr, og øvrigt tilbehør til et liv med hund. Barks n Bones er tidligere kendt som Trenddog, og forhandler stadig det allerbedste hundeudstyr online i den højeste kvalitet, nøjagtig som butikken har gjort det siden 2005.

Hos Barks n Bones får du, foruden kvalitets hundeprodukter til fornuftige priser, også den bedste og mest kompetente kundeservice. Og så kan du vælge mellem diverse former for hundemad og hundeudstyr i et stort og velassorteret sortiment, specielt udvalg til webshoppen ud fra kriterier så som bæredygtighed, sundhed og kvalitet i design og materialer.

Hundefoder fra Barks n Bones – lækkert, sundt og nærende

Et rigtigt hundeliv betyder et liv uden ernæringsmæssigt betingede sygdomme – hele vejen igennem. Mange fabrikanter af underlødig og billig hundemad bruger produkter så som korn eller ris til at strække foderet, så omkostningen ved produktionen sænkes. Dette gør dog, at næringsværdien i foderet tilsvarende forringes, da hundens fordøjelse ikke er indrettet til at trække næring ud af disse produkter.

Rigtig hundemad består af rene råvarer, som er rige på proteiner, vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer, samt har et vist indhold af de vigtige kostfibre. Hos Barks n Bones finder du udelukkende hundemad fra producenter så som Orijen, Acana, Ziwi, Mush Barf Vaisto, Barf Råfodring og Purbello. Samtlige brands borger for den høje standard og den gode sammensætning af vigtig næring i form af rene råvarer, og et højt indhold af kød, fedt, marv, knogle og kallun fra forskellige dyr.

Hundeudstyr hos Barks n Bones

Ud over hundemad og godbidder, kan du hos Barks n Bones finde et stort udvalg af hundeudstyr så som hundeskåle (mad og vand), hundesenge, dækkener, halsbånd, liner og snore, seletøj, legetøj og meget andet udstyr til hunde. Se det store udvalg på barksnbones.dk