Home » folieballoner » Folieballoner til festlige lejligheder
Folieballoner til festlige lejligheder

Folieballoner til festlige lejligheder

Folieballoner kan noget særligt, når det kommer til at pynte op til fest. Fylder du dem med helium kan de tilføje et næsten magisk element til din begivenhed. Her får du et par tips til, hvordan du kan bruge de glitrende, svævende balloner som pynt.

Barnedåb, børnefødselsdag eller fest for de små

De fleste børn og barnlige sjæle er vilde med balloner. Kan de svæve er det endnu bedre. Derfor vil det med garanti gøre festen endnu bedre for de små, hvis der er pyntet op med festlige og farverige balloner. 

Har festen et tema, kan du pynte op med balloner i en særlig farve, der passer til. Du kan også vælge balloner med den lille fødselars yndlingsfigur fra tegnefilm eller lignende. Vil du sikre en uforglemmelig aften kan du fylde en masse forskellige balloner op med helium og binde farverige snore i, som hænger ned fra loftet. Når fødselsdags- eller dåbsgæsterne skal hjem, kan de så få en ballon hver med sig hjem. 

Bryllup

Folieballoner kan virkelig tilføje et ekstra element af elegance og romantik til et bryllup. Fyld for eksempel en stor mængde balloner op i lyse nuancer og lad dem fylde loftet i salen hvor festen skal holdes. Hæfter du snore på de svævende balloner kan du tilmed sætte et par billeder af brudeparret på snorene med en lille klemme. Det sætter et personligt og romantisk præg på atmosfæren.

Du kan også kaste dig ud i at lave en port af balloner, som gæsterne skal gå igennem før de kommer ind til festen. Det vil sikre mange uforglemmelige billeder fra den store dag. Alternativt kan du binde en eller flere store klaser af balloner sammen i passende farver og lade dem pynte rundt omkring i rummet. Når festen for alvor går løs efter middagen, kan i slippe ballonerne fri og lade dem få sit eget liv.