Home » Rengøring » Forbedr arbejdsforholdene med fleksibelt og ergonomisk vinduespudserudstyr

Forbedr arbejdsforholdene med fleksibelt og ergonomisk vinduespudserudstyr

De fleste almindelige mennesker er taknemmelige for professionelle vinduespudsere. Især i byerne, hvor etagebyggeriet gør det besværligt at komme til vinduernes ydre ruder, er det et held at man kan tilkalde professionelle, som har styr på sagerne. Har du et vinduespudserfirma, ved du at det er vigtigt at dit vinduespudserudstyr er af høj kvalitet.

For at sikre det spejlglatte resultat hver gang, er det ikke nok med den rette teknik, hvis udstyret ikke fungerer. Derfor skal man løbende sørge for at holde sit udstyr opdateret, så slid ikke resulterer i dårligt vaskede ruder og skuffede kunder. En måde at sørge for langtidsholdbart udstyr er ved at investere i kvalitet.

Der er mange muligheder for at indkøbe redskaber til vinduespudsning på nettet. Nowas.dk forhandler en lang række rengøringsartikler, herunder vinduespudserudstyr. Du kan selvfølgelig finde glasskrabere af høj kvalitet samt det ypperste indenfor vinduesrens og sæbe.

Du kan desuden finde alt lige fra spande, klude og sæbe, til stiger og teleskopstænger, så du kan nå helt ud i hjørnerne uden at strække kroppen på en uhensigtsmæssig måde. Du kan også finde tilbehør såsom skvisholdere og værktøjsbælter. Der forhandles anerkendte mærker som Ettore, Unger, Sörbo, Pulex, Wagtail, Sealskinz og Triumf.

image-1

Udstyr til alle typer af vinduespudsning

Vinduespudseri foregår oftest udendørs i ganske koldt vejr. Derfor er det et hårdt fysisk arbejde, som kræver at du er opmærksom på at benytte ergonomisk værktøj, der giver sikre arbejdsstillinger. På den måde undgår du og dine medarbejdere på længere sigt ærgerlige arbejdsskader. At investere i godt udstyr er altså samtidig en investering i glade medarbejdere.

Vinduespudseri er et typisk evighedsarbejde, forstået på den måde at vinduerne aldrig vil forblive rene for evigt. Det er en enestående chance for dig som virksomhed at vise dine kunder allerede første gang, hvor skinnende rene en professionel pudsning kan gøre deres vinduer. Det vil øge sandsynligheden for at de ringer til dig igen, når vinduerne endnu en gang trænger.

Når sommeren nærmer sig, begynder solen at skinne, og det bliver pludselig tydeligt for mange husejere, at vinduerne har fået lov at stå hele vinteren. Nu trænger de til en kærlig hånd, og midt i en travl hverdag vil mange gribe knoglen og ringe efter en professionel vinduespudser.

Det er ærgerligt at skulle sige nej til eller forsinke kunder, bare fordi man ikke har udstyret i orden. Så sørg for at have styr på dit udstyr, allerede inden solen bryder frem.