Home » Uncategorized » Forkæl dig selv og kæresten med Magic Wand

Forkæl dig selv og kæresten med Magic Wand

Magic Wand er en eksklusiv vibrator til dig, der drømmer om nye erotiske højdepunkter for dig og kæresten. Med sine mange indstillinger, har du mulighed for vibrationer af den helt blide slags, samt vibrationer af den meget intense slags. Tilfredse brugere beretter om hurtige orgasmer, så hvad enten du søger en vibrator til et langt og sensuelt forspil, eller til hurtig og effektiv tilfredsstillelse, kan Magic Wand levere varen.

Nye oplevelser under dynen Magic Wand

Der er mange fordele ved Magic Wand, både når det kommer til muligheden for variation, fleksibilitet, komfort og lydniveau. Modsat mange andre vibratorer, kører Magic Wand ikke på batteri. Den skal tilsluttes direkte til en 230 V kontakt, og med sin 236 cm. lange ledning har du stadig fuld bevægelsesfrihed under legen.

Du kan vælge imellem 6 forskellige vibrationsstyrker, fra den helt blide på 2.800 rpm, til den meget intense på 6.000 rpm. Når den er direkte tilsluttet til kontakten, kan der komme maksimal intensitet på vibrationerne, og du får den optimale oplevelse. Det moderne design betyder, at vibratoren fungerer meget stille undervejs, med et lydniveau, der max kommer op på 40 dB.

Kun fantasien sætter grænser

Med Magic Wand er der rig mulighed for frække eksperimenter mellem dig og kæresten – eller på egen hånd. Kugletoppen med den bløde silikonehætte skaber den optimale overflade til intim massage, hvor vibrationerne for alvor kan mærkes. Det kan anbefales at bruge vibratoren med vandbaseret glidecreme, men den har også sine fordele uden. Skab et pirrende forspil, eller brug Magic Wand til at give det sidste skub til klimaks.

Magic Wand kan både anvendes som det eneste sexlegetøj i legen, men kan også med fordel kombineres med andet sexlegetøj og anden stimulans. Stimuler anus eller G-punktet samtidig med Magic Wand, og få dit livs orgasmer.

Volupto sætter gang i soveværelset

Magic Wand forhandles bl.a. hos Volupto, som sælger sexlegetøj til ham og hende online og diskret. På deres hjemmeside finder du inspiration til vibratorer, dildoer og erotisk litteratur, mens der også er penisringe at finde for de mandlige gæster. Overrask kæresten eller forkæl dig selv med et godt tilbud. Under hvert produkt finder du links til anmeldelser, så du hurtigt kan danne dig en fornemmelse af produktets kvalitet og brugertilfredshed.

Der er meget få produkter at vælge imellem, da Volupto har fundet frem til nogle af markedets bedste produkter. Det betyder, at du til gengæld kan få dem til meget fordelagtige priser. Læs mere om fordelene ved Magic Wand på Volupto’s hjemmeside. God fornøjelse!