Home » Garn » Fritidshobbyer til efterår og vinter: 3 bud

Fritidshobbyer til efterår og vinter: 3 bud

Selvom der stadig er dage med god varme, så går der ikke ret længe, før dagene føles meget kortere og kulden rummer, så man skal have de store jakker og frakker på. Det er desværre ikke rigtigt strandvejr, men der findes så meget andet, vi kan give os til, og vi kommer her med tre bud på, hvad netop det kan være.

Begynd at strikke

Strikning var helt sikkert noget, som din bedstemor gjorde, men flere og flere unge begynder i dag også på denne hobby, som i høj grad har vundet indtog hos særligt piger og unge kvinder. Hvis du ikke er sikker på, om det er noget for dig, så kan du starte med at købe billig bomuldsgarn, fordi du så for ganske få penge kan blive afklaret med, om du gider bruge din tid på det.

Gaming

Gaming er uden tvivl en hobby, som er kommet for at blive, og dette er noget, du kan give dig til, uanset om du er en dreng eller en pige. Det koster en smule at komme i gang med godt udstyr, men der ligger mange sjove timer og venter på dig. Der er uanede muligheder for at finde digitale aktiviteter, som man finder sjove.

Lav en filmliste

De fleste af os har adgang til flere forskellige streamingtjenester, og det betyder, at vi kan se næsten alle de film, som vi har lyst til. Lav en liste med film, som du gerne vil se henover vinteren, kryds dem af hen ad vejen, og lav din egen lille anmeldelsesbog, hvor du rangerer filmene.