Home » Hundehalsbånd » Gør hunden glad med et hundehalsbånd
Gør hunden glad med et hundehalsbånd

Gør hunden glad med et hundehalsbånd

Halsbåndet til hunden er praktisk talt – medmindre du er den type, der kan lide at pynte din hund op med tøj til forskellige anledninger, såsom til hunde-udstillinger – den eneste beklædningsgenstand, som dyret har på.

Og sådan et halsbånd skal derfor vælges med omhu for at passe til hunden bedst muligt på flere områder.

Se bare på udvalget fra Dollardog.dk, hvor de har alt fra hundehalsbånd med kæder til læder-halsbånd og små halsbånd.

Halsbåndet skal nemlig fungere til mange forskellige ting, der både er æstetiske og praktiske, for halsbåndet kan både signalere noget om, hvad det er for en hundetype- og race, man har med at gøre her, samtidig med, at det skal egne til hunden bedst muligt.

En stor bulldog ville se passende ud med at kæde-halsbånd, mens en mindre skødehund ikke ville tage sig godt ud med sådan en tung anordning om halsen.

Det leder netop videre til den praktiske del angående “tung”, for halsbåndet skal give god komfort til hunden, så det ikke river, kradser eller gør, at hunden ikke kan trække vejret under enten leg eller afslapning.

Mange hundeejere bruger også halsbåndet som hel eller delvis løsning til at placere hundetegnet på dyret, som er lovpligtigt ved voksne hunde.

Det handler således om hundens temperament, race, attitude, udfarenhed eller mangel på samme om, hvilket slags hundehalsbånd man skal sætte rundt om hundens hals.