Home » Hus & have » Handl granit og beton af dansk kvalitet hos Skagenbeton.dk

Handl granit og beton af dansk kvalitet hos Skagenbeton.dk

Skagenbeton.dk er en stolt dansk virksomhed med mere end 70 års erfaring indenfor cement- og betonstøberi. Virksomheden leverer færdigbeton i hele Nordjylland, ligesom de også leverer specialfremstillet beton. Derudover forhandler de en lang række produkter indenfor blandt andet:

  • Belægning
  • Fundament
  • Beton
  • Granit

Skagenbeton.dk har materialer til snart sagt alle moderne byggeprojekter. Herunder to forskellige varianter af dansk kvalitetsmørtel, som anvendes til murerarbejde. Indenfor fundamentkategorien kan du ligeledes finde alt, hvad du har behov for. De traditionelle lecablokke, fundablokke og siloblokke forhandles i alle tænkelige størrelser.

Derudover forhandles også Skawblock, som er en L-formet blok udviklet af Skagenbeton.dk selv. Blokken skal håndteres med kran, men sparer dig alligevel for en del besvær, da du i stedet for at lægge seks almindelige termblokke kan lægge én Skawblock. Blokken skåner således dine medarbejdere for mange tunge løft, og sparer arbejdstid for dig.

Når du lægger fundament, får du også brug for armeringsstål, gulvisolering og kloakrør. Alt dette kan du selvfølgelig også købe hos Skagenbeton.dk, så du slipper for at skulle gå til flere leverandører. Disse produkter leveres til hele landet.

Kom godt i gang med byggeriet – køb dit fundament hos Skagenbeton.dk

Skagenbeton.dk forhandler en lang række sten og fliser til både private og erhverv. Herunder brosten, chaussesten, granitskærver og kantsten. Granitskærver er småsten af granit, som anvendes blandt andet i blomsterbede, kantafgrænsninger, indkørsler og lignende. De lægges typisk i et lag af 5-10 cm. Forhør dig hos Skagenbeton.dk om hvilken mængde, du har brug for.

Skagen bord og Skagen dækslet er yderligere to produkter, som er unikke for Skagenbeton.dk Bordet er karakteristisk med sin runde bordplade i granit med kompasset, som også pryder det velkendte Skagen dæksel.

Du kan læse meget mere om leveringsmuligheder på hjemmesiden, ligesom du til enhver tid kan kontakte virksomheden med henblik på rådgivning eller et godt tilbud.