Home » Fritid og Hobby » Havhokeren.dk er din leverandør af Helly Hansen workwear

Havhokeren.dk er din leverandør af Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear er et mærke med historie og traditioner. Siden det 19. århundrede har Helly Hansen udviklet tøj til udendørs brug. Helt nøjagtigt siden 1877, hvilket betyder, at mærket i dag har mere end 140 års erfaring med udvikling, design, produktion og levering af workwear til mennesker i hele verden. De mange års erfaring fungerer i dag som garant for god kvalitet og høj funktionalitet. Helly Hansen workwear fremstilles med avancerede teknologier, som gør, at tøjet er åndbart og leder væske ud gennem tøjet, så hudens overfalde holder sig varm og tør. Dette er særdeles praktisk, når du er aktiv udendørs. Derfor egner Helly Hansen workwear sig særligt til eksempelvis fiskere, tømrere og snedkere eller andre, som bruger meget af deres arbejdstid udendørs. Det er desuden også ideelt til friluftslivsentusiaster og andre, som ikke lader vejret bestemme, hvornår de skal være aktive udenfor.

Bredt sortiment af Helly Hansen workwear

På Havhokeren.dk finder du mere end 30 forskellige produkter, der hører til under kategorien Helly Hansen workwear. Udvalget dækker over alt fra overtøj til accessoires. Uanset om du mangler en hue, flyverdragt, trøje, t-shirt eller skjorte eller et par underbukser, strømper eller bukser, så kan du med garanti finde det på Havhokeren.dk. Derudover tilbyder vi også waders, regntøj, fodtøj og mellemlag såsom vindtætte fleecetrøjer samt tilbehør såsom tasker og knæpuder, som alt sammen naturligvis også er af mærket Helly Hansen workwear.

Havhokeren.dk er klar til at hjælpe dig

Vi ved godt, at det kan være svært at tage en beslutning, når udvalget er så indbydende. Vores mål er at gøre det så nemt for dig som muligt. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere på telefon +45 48 30 16 99 eller mail webshop@havhokeren.dk, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af Helly Hansen workwear.