Home » Privat- og erhvervsleasing » Klimaet får det bedre når du leaser din bil

Klimaet får det bedre når du leaser din bil

Der var engang at prisen var afgørende for hvilke biler vi kørte i. Men sådan er det ikke altid i dag. Biler er dyre. Det ved vi alle. Men der er noget der er vigtigere. Klimaets tilstand er ofte en afgørende faktor for næsten alt hvad vi vælger at købe i dag.

Vi vil helst lægge pengene et sted hvor vores samvittighed har det godt i forhold til miljøet.

Leasing af bil har fordel og ulemper

Biler er blevet mere miljøvenlige. De kører længere på literen og producenterne prioriterer en CO2-venlig produktion.

I årevis har vi arbejdet på at finde alternativer til benzin. Og nu ser det endelig ud til at el-bilen vinder frem. Men uanset hvilken brændsel du kører med, så vil det mest miljøvenlige være at fravælge bilen. Men lad os se det i øjnene – det er svært helt at undvære.

Fordelen ved at leje eller lease en bil

Nogle af de største fordele ved at leje eller lease en bil er at du altid har en ny bil at køre i. Nye biler forurener mindre end gamle biler.

Du bestemmer selv hvor lang tid du vil have bilen. Hvis du således kun skal bruge en bil i sommerferien, så kan du lease en måned, eller måske bare leje bilen til at køre en tur til Sverige en uge.

De største ulemper

Ulemperne ved at leje eller lease en bil er ærligt talt svære at få øje på. Den eneste ulempe er måske at det kan være lidt dyrere at leje eller lease en bil om måneden. Sammenlignet med de månedlige udgifter på en bil du ejer.

Omvendt så har du ingen udgifter når du ikke har bilen. Overvejer du leasing af bil, så taget kig på Agilease.