Home » Black Friday » Køb den perfekte julegave til Black Friday 2018
Black Friday 2018

Køb den perfekte julegave til Black Friday 2018

Black Friday 2018 nærmer sig med hastige skridt og det samme gør julen, så hvorfor ikke have julegaveønskerne klar inden Black Friday? På Black Friday har du mulighed for at spare mange procenter både online og i fysiske butikker i hele landet. Black Friday er derfor en oplagt mulighed, for at få alle kalender-, pakkelegs- og julegaver i hus til billige penge inden juleræset for alvor starter.

Hvad er Black Friday?

Du har sikkert hørt om Black Friday, men undrer dig måske stadig over hvad konceptet egentligt går ud på. Black Friday stammer fra USA og er den helt store shoppingdag, der altid afholdes fredagen efter Thanksgiving, som altid fejres den fjerde torsdag i november.

På Black Friday holder både online- og fysiske butikker kæmpe udsalg, hvor der er mulighed for at spare rigtig mange penge både på dags- og timetilbud. På denne dag er der derfor rigtig god mulighed for at gøre et godt kup på både julegaver, pakkelegsgaver og kalendergaver.

Hvornår er det Black Friday?

Da Black Friday altid afholdes efter Thanksgiving, kan du nemt regne ud hvornår der er Black Friday tilbud. For at gøre det nemt for dig, får du her en lille oversigt over de kommende Black Fridays, så du ved præcis, hvornår du skal være klar til at shoppe amok!

  • Black Friday 2018 afholdes d. 23. november
  • Black Friday 2019 afholdes d. 29. november
  • Black Friday 2020 afholdes d. 27. november

Få fingrene i de billigste Black Friday tilbud 2018 hos emma.dk

Det gode ved Black Friday er, at der er online tilbud på diverse webshops. Du behøver derfor ikke tage ud og stå i lange køer på Black Friday, når du i stedet kan klare det hele hjemmefra.

En af de hjemmesider du bør holde særligt øje med, er hjemmesiden emma.dk. Her finder du nemlig nogle af de mest vanvittige Black Friday 2018 tilbud! På emma.dk har de et stort udvalg af nedsatte varer inden for brands som Palmolive, Dove, Gillette, Cillit Bang, IdHair, Kims, Haribo og mange flere store brands. Her får du derfor en oplagt mulighed for at få købt gaver ind til pakkelegen eller kalendergaverne og så endda med store rabatter!

Desuden får du både gratis fragt og hurtig levering på alle ordre, uanset størrelsen. Se med på emma.dks Black Friday side, hvor du time for time kan følge med i deres Black fredagstilbud 2018 d. 23. november.