Home » Uncategorized » Køreskolen 5. Gear er det oplagte valg i Århus, Rønde og Ebeltoft.

Køreskolen 5. Gear er det oplagte valg i Århus, Rønde og Ebeltoft.

Bor du i Aarhus, Rønde og Ebeltoft, og skal til at tage kørekort? Så er det oplagt at besøge 5Gear.dk. Her kan du læse om de mange fordele, du får, hvis du vælger at tage dit kørekort hos køreskolen 5. Gear. Generelt er det nemt, hurtigt og billigt at tage dit kørekort hos 5. Gear. Her bestræber de sig på at være den foretrukne køreskole i deres områder. Dette gør de ved at tilbyde en uddannelse af den højeste kvalitet, men samtidig til den lavest muligt pris. Dermed kan du få råd til at komme på fire hjul, selvom du fortsat er i en ung alder.

Kunsten for 5. Gear er at kombinere en billig pris med en grundig kvalitetsuddannelse, så eleverne ikke behøver ekstra timer eller nogen speciel og individuel undervisning, før de er klar til teori- og køreprøven. Hos 5. Gear benytter kun topprofessionelle kørerlærere og altid yderst moderne og nye biler. Bilerne sikrer dig en behagelig og tryg oplevelse, og mulighed for en god indlæring. Du skal ikke bekymre dig om bilen, men blot fokusere på at lære mest muligt om trafikken og vejene.

Er du tilknyttet 5. Gears afdelinger i Rønde eller Ebeltoft vil 50 procent af kørslen foregå i Aarhus, så du dermed er bedre rustet til køreprøven. I øvrigt er der ingen teoriundervisning i Rønde, men der er mulighed for opsamling til undervisningen, der foregår i enten Ebeltoft eller Aarhus. Teoriundervisningen foregår en gang om ugen med fast klokkeslæt. Forløbet strækker sig over otte undervisningsgange, og det faste tidspunkt er at du kan planlægge dit til at have tid til andre ting. Kørslen har du mulighed for rigtig mange dage at planlægge i tidsrummet mellem kl. 7:00 og 16:00. Dette kan du booke online, så du dermed også, så vidt muligt, får mulighed for at køre i den samme bil hvergang. Og bilen er primært en Mercedes A180, som er forbavsende let at køre og yderst velegnet til både bykørsel samt kørsel på landet.