Home » Musik » Musik og sang der styrker fælleskabet

Musik og sang der styrker fælleskabet

Få ting kan forene mennesker i samme grad som musik. Tænk bare på den fantastiske stemning, der hersker til en koncert, eller hvor som helst, hvor der praktiseres fællessang. Så uanset kvaliteten af din sangstemme, kan det stærkt anbefales at praktisere sang eller musik i en eller anden form, for at opleve en øget fællesskabsfølelse og livskvalitet.

Der findes mange typer af fællesskaber, og i løbet af livet bliver vi en del af mange forskellige fællesskaber på skift. Lige fra skoleklasse til arbejdsplads, og fra den familie man vokser op i til den, som man med tiden selv stifter. Alle disse fællesskaber bygger på og styrkes af forskellige ting, men er der én ting, som der kan styrke dem alle, er det sang og musik. Musik er nemlig et universelt fænomen, som alle mennesker på en eller anden måde har et forhold til, og derfor kan samles om.

image-1

Den moderne sangbog

En sangbog er ikke længere et gammeldags fænomen med salmer og gamle viser. Sangbogen 5 er en bog, hvori du finder tekster og noder til en lang række sange fra det 20. og 21. århundrede. Den repræsenterer en lang række kategorier, lige fra moderne pop i form af Medina og Adele, til gode danske klassikere fra Lars H.U.G og Gnags. Sangbogen 5 er derfor til dig eller jer, som ønsker at hylde både nye og gamle klassikere fra Danmark og udlandet.

Sangbogen er velegnet til alt fra folkeskoler, efterskoler, højskoler, plejehjem, foreninger, arbejdspladser eller til brug i det private. Bogen giver rig mulighed for at videregive din generations musikhistorie videre til dine børn og børnebørn, og derigennem fortælle historier og minder fra dit eget liv.

Klik ind i dag og se hele listen over sange i sangbogen, og bliv måske overrasket over at se nogle af dine nuværende eller tidligere favoritsange på listen.