Home » Kropsform.dk » Naturmedicin er værd at prøve
Naturmedicin er værd at prøve

Naturmedicin er værd at prøve

Har du prøvet naturmedicin ?

Der er meget forskellige meninger om naturmedicin. Man kan spørge sig selv, om naturmedicin lyder for godt til at være sandt, men på den anden side er der meget færre eller ingen bivirkninger ved naturmedicin end konventionel medicin, så hvorfor ikke give det en chance? Mange har gode erfaringer, og man kan altid prøve det en periode. Du ved selv, hvad du døjer med, eller hvad du fejler, og du kan læse dig frem til, hvilken naturmedicin der kan være godt for den pågældende sygdom. Det kan også være, at du fx træner en del og bare mangler lidt energi, og så kan magnesium være en mulig håndsrækning.

Kropsform.dk har det hele

Kropsform.dk har alt, hvad du skal bruge mod fx forkølelse, for højt blodtryk, dårligt blodomløb, manglende energi, og hvad du med fordel kan tage, hvis du er gravid, har dårlig fordøjelse, tynde negle og hår mm. Du kan også finde håndkøbsmedicin, lysterapi, personlig pleje og meget andet hos dem. 

Der findes meget forskning bag naturmedicin, og fx viser forskning at kosttilskud med calium og magnesium, at det hjælper med, at vi kan bevare vores knogler bedst muligt. Hvis du drikker en masse mælk, skal du måske have et produkt uden calium, men det kan du altid få vejledning i. 

Hvis du fx har for højt kolesteroltal, er der meget, du kan gøre for at sænke det, men Kropsforms hvidløgsprodukter understøtter et normalt kolesteroltal – og du slipper for lugten.