Home » Udstyr til teatre, skoler og kulturhuse » Podier til dit næste arrangement

Podier til dit næste arrangement

Du forbinder måske mest podier med forestillinger, men podier kan bruges til mange flere ting. F.eks. er podier oplagte til foredrag, for at få foredragsholderen op i højde, så alle kan se ham eller hende. Det samme gælder til stand-up comedy og open mic. Ja, podier kan bruges til rigtig mange arrangementer og events, hvor det giver mening at fremhæve ham, hende, eller dem som skal være i fokus. Desuden er podier fra Sunstill en langtidsinvestering, da de, udover podier, også forhandler reservedele og tilbehør.

Sceneudstyr og podier

Her på siden kan du finde alt, hvad du skal bruge, for at få en scene op og køre. Der er alverdens podier, som kommer både i et rundt format, med rist, med glasgulv, med hæve/sænke effekt og meget mere. Derudover er der også podier, som passer til udendørs brug, som er perfekte til sommerens arrangementer. Udvalget byder også på sceneinddækning, scenetæpper, podietrapper, gelænder til podietrapper, opbevaringsvogne og en masse andet sceneudstyr og tilbehør. Sunstills podier kommer i mange forskellige størrelser, men kan også bestilles på specialmål, så det passer til lige netop dit arrangement. Med udvalget her på siden, kan du bygge en sceneopsætning lige efter dine behov. Tag selv et kig herunder.

Kompetent og alsidig forhandler

Sunstill er yderst specialiserede indenfor podier og sceneopbygning og har leveret professionelt udstyr til både storcentre, skoler og mange flere. Med deres produkter er du sikret en god kvalitet. Hvis du allerede har kigget på det brede udvalg, men brænder inde med spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte Sunstill. De har over 35 års erfaring indenfor branchen, så du får med garanti en meget kompetent rådgivning og vejledning.