Home » Sport » Populært ridetøj til træning og stævne

Populært ridetøj til træning og stævne

Kingsland har i 12 år produceret tidsløst ridetøj. Selvom moden hele tiden udvikles, ligesom der opstår nye materialer og måde at forbedre de allerede eksisterende, så har Kingsland formået at opretholde deres populære omdømme og ry. Inden for den store verden af rideudstyr og ridetøj er brandet et af tidens absolut mest populære – ikke mindst fordi det har en meget bred målgruppe og henvender sig til stort set alle og enhver i forhold til både design og pris.

Kingsland producerer funktionelt ridetøj i høj kvalitet. Det kan stort set siges så kort, for der er virkelig mening bag ordene. I dag har Kingsland hovedkontor i Norge, et lager i Ikast og et kontor i Kina. I løbet af de 12 år, de har opereret på hestemarkedet, har de formået at positionere sig som en berømt international virksomhed inden for hestesport mode. Den helt basale årsag til dette er, at de leverer udstyr i tidsløst design, der virker.

Stilrent og praktisk look

Uanset om du er barn eller voksen, så kan du gå til mærket Kingsland for at finde det ridetøj, du har brug for. Dets produkter er kendt for at have en perfekt kombination af et flot stilrent ydre samtidig med, at det er meget praktisk. Især den høje åndbarhed i tøjet er et plus for mange, da det til træning eller konkurrence hurtigt kan blive hektisk og hårdt, når man rider på sin hest. Derudover stiller det danske klima store krav til, at man har det rigtige tøj på. Hvis man rider på en kold dag, og man begynder at svede en smule, er det helt essentielt med et åndbart materiale, da man ellers har store risiko for at blive kold og måske syg.

Mange ryttere verden over trækker hver dag i deres ridetøj fra Kingsland, og det fortæller selvfølgelig selv en historie om, at produkterne fra Kingsland virker. Mærket har et kæmpe udvalg af alt fra underdele til overdele, som både passer til din træning, hverdag og til stævner. Det er vigtigt, at du står helt skarpt, når du skal til konkurrence, men med ridetøj fra Kingsland er du også sikker på at se stilren ud, når du tager til den ugentlige eller daglige træning. Kort sagt får du eksklusiv, nordisk design til meget konkurrencedygtige priser fra et firma, der arbejder på at ære det klassiske i ridesporten, hvis du køber produkter fra mærket Kingsland.