Home » Uncategorized » Pro Instruments sælger førsteklasses termografikameraer og måleinstrumenter

Pro Instruments sælger førsteklasses termografikameraer og måleinstrumenter

Arbejder du i en branche, hvor der løbende er behov for at lokalisere fejl i el-installationer, måle varmetab, CO2, fugtskader, lyd, lys, tryk, spænding temperatur eller andet? Så er Pro Instruments den ideelle forhandler for dig. Pro Instruments har 40 års erfaring med salg af avancerede termografikameraer og måleinstrumenter og besidder derfor en specialiseret viden om produkterne. Handler du hos Pro Instruments, køber du ikke bare produkter af meget høj kvalitet. Du får også en meget kvalificeret rådgivning, der bunder i produktteknisk indsigt. Eftersom personalet brænder for området, er det altid lydhørt i samspillet med kunder og indgår gerne en dialog med teknisk personale og udviklingsafdelinger.  

Flir – Verdens førende producent af termografikameraer 

Arbejder du fx med energitjek, el-inspektion, i byggebranchen eller i en industrivirksomhed, så vil du kunne få stor gavn af de varmefølsomme og termografiske kameraer fra Flir. Flir er fantastisk dygtig inden for dette fagområde og har netop derfor udviklet sig til verdens førende producent af termografikameraer, der er optimale redskaber til el-inspektion og måling af varme- og energitab. Har du eller din virksomhed brug for et termografikamera, så køb Flir.

Extech – Måleinstrumenter af ekstraordinær høj kvalitet

Extech er firmaet, der producerer instrumenter, der kan måle luftkvalitet, fugt, temperatur, spænding, tryk, vibration, lyd osv. Klik blot på billedet af det måleinstrument, du søger, og læs om dets specifikke egenskaber i produktbeskrivelsen. Vil du være sikker på en god kvalitet, kan Extechs produkter ganske enkelt anbefales.

Pro Instruments – Førsteklasses varer og fornem kundeservice

Pro Instruments er en sjælden god kombination af kvalitetsvarer, ekspertviden og en førsteklasses kundeservice. Uanset, om du vil handle i erhvervsøjemed eller som privatperson, så er du sikker på at blive mødt af en meget tjenstvillig og hjælpsom kundeservice. Læs bare de gode anmeldelser på Trustpilot på Pro-instruments.dk, og lad dig overbevise om kvaliteten af kundeservicen. På den meget behagelige og overskuelige hjemmeside kan du også læse gode produktbeskrivelser af varerne og ud fra disse tage stilling til, hvad der vil egne sig bedst til dig eller dit firma. Er du en førstegangskøber af en relativ stor ordre, og ved du, at du løbende vil få brug for at supplere med flere produkter til din virksomhed? Spørg da personalet hos Pro Instruments til råds, så du investerer i de mest relevante og hensigtsmæssige produkter. Pro Instruments sætter en ære i hurtigt at levere gode produkter og kompetent vejledning til deres kunder som led i en tilfredsstillende kundeoplevelse.