Home » Professionelle hårprodukter » Professionelle frisørprodukter online

Professionelle frisørprodukter online

Er du også på jagt efter professionelle frisørprodukter online? Så er du kommet til det rette sted. JUUCE produkterne er nemlig skabt og designet i samarbejde med dygtige og prisvindende frisører. Du kan både købe JUUCE frisørprodukter online og hos udvalgte frisørsaloner. Alle produkterne i hårpleje serien er udviklet helt uden parabener og sulfater og er designet til alle hårtyper, om du har tyndt, tykt, krøllet, fladt, eller farvet hår. Der er noget til alle og resultaterne er fantastiske. Du finder også tilbehør såsom glattejern, krøllejern, hårtørrere, børster og elastikker. JUUCE gør det nemt at købe frisørprodukter online.

Alverdens frisørprodukter online

JUUCE serien består af en bred vifte af produkter som omfatter både shampoo, balsam, hårkure, stylingprodukter og produkter til hovedbundsproblemer. Hår har forskellige behov alt efter struktur, tilstand og farve og det afspejler sig selvfølgelig i produkterne. Der er f.eks. shampoo og balsam der modvirker skadet hår og til hår der mangler volumen. Til den irriterede hovedbund findes der shampoo og balsam med en kølende og beroligende effekt. Til vedligeholdelse at lyst hår har JUUCE sin egen variant af silvershampoo og balsam. Af styling produkter findes der både hårsprays, stylingmousser, serum, sprayvoks, saltvandsspray og krøllecreme. Alle produkterne er designet i et enkelt, hvidt og lækkert design hvor skriftfarven skifter, alt efter hvilket behov produktet afhjælper.

JUUCE gør det nemt

De har nemlig samlet deres frisørprodukter online i pakker, som gør det lettere for dig at få det meste ud af produkterne og opnå præcis det resultat du søger. Er målet at få bløde krøller, eller at pleje og fremhæve krøllerne, så vælg en af krøllepakkerne. Har du glat hår, findes der også den perfekte stylingpakke til dig og dit hårs behov. Produkterne er sammensat, for at give dig de bedste resultater. Det har aldrig været nemmere at navigere i frisørprodukter online.