Home » Bolig » Puder med personlighed og hygge

Puder med personlighed og hygge

Mange kender det med at stå i stuen og få en trang til, at der skal ske noget nyt. Det er ofte sofaen, der kommer øverst på listen, fordi den fylder mest i rummet og dermed skaber det største indtryk.

Men det kan hurtigt blive en ret dyr fornøjelse, hvis sofaen skal udskiftes for tit.Her kan ennemmere og langt billigere løsning være, at give stuen et nyt friskt pust blot ved at opfriske sofaen med nye puder. Store pyntepuder med enkelt look, mønstre og lækre farver, kan skabe masser af personlighed og hygge uden de helt store omkostninger. Hos Kaiku.dk har de et stort udvalg af lækre, dansk designede puder.

image-1

Lækre farverige puder som giver et nyt liv til stuen

Shay puderne fra Ferm Living er ilækre, bløde, tekstiler. Pudebetrækket er af 100% økologisk bomuld, som er quiltet på genanvendt polyester. Puderne har et fantastisk mønster og farvespil, som hurtigt kan give stuen heltnyt liv.

Flotte puder med kant i råt, enkelt og tidløst design

Ønskes der sikkerhed for at designet på puderne holder i mange år, er Louise Smærups bestseller puder et sikkert valg. Puderne er i enkle farver og i et tidløst design, hvor et lille fint stykke læder,er med til at give puderne lidt mere kant og råtudtryk.

Smarte puder i to-sidet design giver dobbelt op på glæde

Elsker du stribede puder og kan du godt lide at skabe nyt udtryk i boligen lidt oftere end de fleste, så er Ada puden fra OYOY det perfekte valg. Puden er designet i et enkelt mønster og er lavet i det lækreste bomuldsstrik, som gør puden særlig blød. Puden er to-sidet, hvilket gør at den blot kan vendes, når der opstår en trang til, at der skal ske lidt nyt i hjemmet.