Home » Pumper til havedam » Pumper til havedammen renser vandet, så det er rent og lækkert
Pumper til havedammen renser vandet, så det er rent og lækkert

Pumper til havedammen renser vandet, så det er rent og lækkert

Hvis vandet i din havedam ikke bliver renset regelmæssigt, vil det blive fyldt med alger. Det kan gøre, at dine fisk og planter har svært ved at leve i det. Det er derfor en god ide, at du anskaffer dig en pumpe til havedammen. Den er med til at rense vandet, så det ikke er snavset og grumset. Det gør, at dine fisk kan leve et godt og sundt liv i dammen. 

Et godt sted for dig at købe pumper til havedam er webshoppen koimad.dk. De har et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge til din havedam. Det er for eksempel også mad og lignende til dine fisk. Det er med til at sikre, at dine fisk får det bedste og sundeste liv, som du kan give dem. Heldigvis er fisk meget taknemmelige dyr. Det er derfor ikke svært at give dem et godt liv.

Hos koimad.dk kan du vælge mellem en række forskellige former for havepumper. Det gør det nemt for dig at finde frem til den rigtige. Når du skal vælge pumpe til haven, skal du først og fremmest se på, at det er en pumpe, der kan klare de mængder af vand og snavs, der er i din havedam. Pumpen skal kunne rense halvdelen af vandet i dammen på en dag. Er der 2000 liter vand i din havedam, skal pumpen kunne klare 1000 liter på en dag. Hvis du har mange fisk i dammen, skal du dog være opmærksom på, at du får brug for en pumpe, der kan klare noget mere. Det skyldes, at fiskene er med til at svine vandet til. 

Pumperne kan laves, så de er stort set lydløse. Det gør, at du ikke vil være generet af dem, selvom de kører, mens du opholder dig ude i haven. Du vil derfor stadig kunne nyde freden og roen ved din havedam.