Home » Rambo Duo dækkener » Rambo Duo dækkener – varme dækkener til din hest
Rambo duo

Rambo Duo dækkener – varme dækkener til din hest

Heste og ponyer er dejlige dyr, og næst efter hunden menneskets bedste venner. I årtusinder har de hjulpet os – de har tjent som transportmiddel, arbejdsdyr, pakdyr og som partnere i diverse sportsgrene. Alle, som har ejet en hest eller blot været tæt på heste ved, hvor loyalt et dyr hesten er, hvor tæt det knytter sig til sit mennesker, og hvor lærenem og pligtopfyldende en hest er, når man giver den den rette motivation. Derfor er det også vigtigt at være sig sit ansvar bevidst, og sørge for, at hesten får den rette røgt og pleje. Mange hestes helbred er skrøbeligt og følsomt, selvom hesten kan virke stor og solid. Mange hesteracer er ikke skabt til temperaturerne og vejrliget på vore nordlige breddegrader. Især om vinteren er der stor risiko for, at din hest kan blive afkølet til et punkt, hvor det kan være skadeligt for dens helbred. Hvert år udvikler mange heste ledbetændelse eller luftvejssygdomme, som er direkte forårsaget af afkøling som følge af utilstrækkelig beklædning.

Selv når en hest står på stald, bør den være iført et dækken, så den kan holde varmen. De færreste stalde er opvarmede, og da hesten står stille i sin boks, har den ikke mulighed for at bevæge sig til varmen. Det er derfor anbefalelsesværdigt at investere i et stalddækken til sin hest eller pony, så den ikke bliver kold, når den er på stald. Bot-shop.dk er leveringsdygtige i Rambo stalddækkener fra Horseware i flere tykkelser, og er der ekstra koldt i din stald, kan et halsdækken tilkøbes.

Heste på fold har også brug for dækkener, da de er særligt udsat for elementerne. Et vinterdækken med fuldhals, som isolerer hele kroppen mod sne, slud, frostgrader og den kolde vinterblæst, kan forhindre, at din hest bliver syg, mens den nyder friluftslivet i vintermånederne. Hos bot-shop.dk finder du det kendte og velrenommerede mærke Horseware, som blandt andet producerer Rambo Duo vinterdækkenet – en af de absolutte bestsellere inden for kategorien vinterdækkener. Dækkener fra Horseware er kendetegnet ved deres høje slidstyrke, og Rambo Duo er ingen undtagelse. Du kan trygt iføre din hest et vinterdækken fra Rambo Duo inden du lukker den på fold. Pasformen er perfekt og komfortniveauet højt, så din hest undgår irritation og slidsår. Den gummibelagte halestrop og de tre krydsgjorde sikrer, at dækkenet bliver hvor det skal, selv hvis hesten skulle finde på at rulle sig eller gnubbe sig op ad et træ. Antistatisk og antibakterielt polyester fór minimerer slidtage på dækkenet, og 1000 D Ballistic nylon ydermateriale sikrer mod indtrængende rengvand og sne, og har du brug for et tykkere dækken, er det muligt at tilkøbe ekstra linere til dækkenet via bot-shop.dk. Når du køber et Horseware Rambo Duo vinterdækken fra bot-shop.dk, får du tre års fuld garanti på vandtæthed og åndbarhed.

Dækkener fra Rambo Duo holder generelt en utroligt høj kvalitet til prisen, og netop derfor utroligt populære i bot-shop.dk. Dækkenerne fås i flere varianter, som passer til alle årstider og hestetyper. Når du køber Rambo dækkener fra Horseware hos bot-shop.dk, sparer du mange penge i forhold til de fysiske forretninger.